Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedź.

czemu kobiety gardzą mężczyznami, którzy chcą miłości, stałego związku...

Polecane posty

Gość Proszę o odpowiedź.

założenia rodziny? Jeśli mężczyzna nie uprawia przygodnego seksu, nie uczęszcza do prostytutek a nie znalazł jeszcze odpowiedniej kobiety i z tego powodu swój pierwszy raz ma przed sobą dlaczego kobiety nim gardzą i z niego szydzą?

Gość a prawo jazdy u kogo robiłeś?
u instruktora ze stażem czy u początkującego kierowcy?

jeszcze sie pytasz?? skad mamy to wiedziec?/a jesli juz chcesz wiedziec to ja cos powiem..ja mam 19 lat i mam zamiar skonczyc szkole zaoczna,po szkole studia a jeszcze w tym czasie mam zamiar pojsc do pracy,kupic samochod,mieszkanie i wyszalec sie...czasami chcialabym miec chlopaka to i moglabym miec ale nie malzenstwo!! to juz od razu skreslony!!

Gość hffhfchcfhcfh
musisz znać dziwne kobiety.Ja szukam takiego porządnego a gardze ruchaczami dla których najważniejsze są dyskoteki,chlanie i jebanie.,

Gość hffhfchcfhcfh
faceci co chodzą na dziwki to już w ogóle jest gówno

Gość hffhfchcfhcfh
mam takie zdanie a też mam 19 lat wiec jak widzisz nie wiek o tym świadczy

Gość fdsfsdgg
moze nie do konca stresciles.. takie idiotki jak to opisales to malolaty bo kobiety w okolicach 30 roku zycia to juz raczej chca stalego partnera

Gość nie wszystkie kobiety
!!

Gość rasput1n
a świstak siedzi i zawija w sreberka

Gość uwiera mnie sznur pereł
facet ktory chce stałego związku i miłości tak...ale nie prawiczek

Gość 5675675
fdsfsdgg Problem polega na tym, że kobiety chcą doświadczonych a doświadczony to zwykle zdradzał,umawiał się z dziwkami lub miał jakieś seks układy lum jednorazowe spotkania bez zobowiązań za młodu. I tak kobiety ciągle wybierają tych samych złych za młodu.

Gość mercedes benzzcne
"uwiera mnie sznur pereł facet ktory chce stałego związku i miłości tak...ale nie prawiczek" *Czemu nie prawiczek? Dlatego, że seksu nie uprawiał? Tylko seks się dla Was liczy? No tak lepiej wybrać doświadczonego co chce się tylko zabawić niż kogoś do stałego związku tyle, że prawiczka.

Gość Bidonnn
Mozna być doświadczonym bez dziwek i jednorazowych numerkow. 2-3 stale partnerki w dłuższych związkach i przed 30 jesteś doświadczony,chyba że chcą 23 latka takiego,to wiadomo że jebaka musi być. Inna sprawa,że to tak jest,że ten zły typ pociąga,część ulega a później żałuję,część nie ulega i też żałuje:-D

co Cie będę czarować dobry seks jest ważny w związku, a ja sie czuje za mało doświadczona by komuś w tym temacie robić za nauczycielke. poza tym uważam że facet który sobie za młodu nie pomacał kiedyś będzie usiłować macnąć inną a wielokąty mnie nie interesują.

Gość c nscmsnsnc
Ja mogłabym być z prawiczkiem, mi to w ogóle nie przeszkadza, niech sobie jest prawiczkiem. Przeciez ze mną się będzie kochał nie?

Gość mercedes benzzcne
uwiera mnie sznur pereł Czemu zakładas, że jak jesteś jego pierwszą to musi Cię zdradzić>? Jakby facetowi chodziło tylko o seks to poszedłby gdziekolwiek a nie czekał na Ciebie!

taka już śmieszna jestem, ze mimo iż ja jestem ze swoim pierwszym i jakoś nie ciągnię mnie spróbować jak jest z innymi to wydaje i sie ze na ogół po jakimś czasie ludzie zaczynają wymyślać jak to by było z kimś innym. a poza tym jeśli to bycie prawiczkiem wynika u faceta z mocnego zaangarzowania w religie to też bym nie weszła w to.

Gość Większość kobiet się puszcza
Nie zapomnę pewnej historii z mojego życia, to była dziewczyna z internetu, gadaliśmy około miesiąc, zaprosiła mnie do domu swojego na 3 dni oczywiście pojechałem, starałem się być miły i czuły dla niej, skończyło się sexem, z jej inicjatywy nie z mojej, bo sama zaczęła się do mnie tulić... idąc dalej wszystko było ok, cały czas widziałem uśmiech na jej twarzy, a potem się okazało że to była jej gra... do dziś nie wiem po co mnie zaprosiła i odstawiła przedstawienie jak potem powiedziała wprost że nie chce się ze mną spotykać... jeżeli zaprosiła mnie tylko na sex to zrobiła to w bardzo bezczelny i chamski sposób, tak czy owak po paru dniach czułem się jak męska dziwka, bo coś do niej poczułem, a ona tylko grała przez te 3 dni (przytulała się i całowała, mówiła że mnie bardzo lubi), nie wiem jak można udawać że chce się czegoś więcej po to żeby się tylko zerżnąć, ale jak widać można, a skoro jej tak dobrze szło to na pewno nie byłem pierwszy... nawet nie chce wiedzieć który... oczywiście dziewczę te pochodziło z innego miasta (około 140 km jechałem), pewnie żeby przypału nie było to woli sypiać z facetami z różnych miast, co by jej potem na ulicy nie poznawali.

Gość jorrindda
to pewnie byla nowoczesna wyzwolona kobieta co nie nosi kaszmirowego beretu

Gość kamil79jgora
tak tak seks z inicjatywy nie twojej, bo zaczęła się do Ciebie tulić faktycznie logika powala pewnie się broniłeś rękami i nogami przed tym seksem a ona Cię tak mocno utuliła że musiałeś

Gość gthg
"uwiera mnie sznur pereł taka już śmieszna jestem, ze mimo iż ja jestem ze swoim pierwszym i jakoś nie ciągnię mnie spróbować jak jest z innymi to wydaje i sie ze na ogół po jakimś czasie ludzie zaczynają wymyślać jak to by było z kimś innym. a poza tym jeśli to bycie prawiczkiem wynika u faceta z mocnego zaangarzowania w religie to też bym nie weszła w to." * A jeśli wynika to z tego, że nie spotkał kobiety, którą by pokochał? A seksu nie potrafi uprawiać z kobietą, z którą nie łączy go miłość? Po prostu facet musi coś czuć do tej kobiety. To tylko dlatego jest skreślany? Przecież to istne nagradzanie ruchaczy a negowanie istnienia facetów z zasadami.

ja wiem, ze na kafeterii istnieją tylko ruchacze i prawiki, ale jest jeszcze świat poza kafeterią. jeśli ktoś do pewnego momentu zycia nikogo nie pokochał to czy mnie będzie w stanie pokochać? czy jeśli do tej pory z nikim nie był w związku to czy nie lęka sie kobiet lub nie ma małe libido? poza tym w moim przypadku to jest naprawdę nieco dyskusja czysto teoretyczna, bo z kimś jestem...

Gość gthg
uwiera mnie sznur pereł Naprawdę wystarczy nie w trafić na odpowiedzią osobę np. Mój kolega technikum praktycznie w 95% męskie i nie było jak zbytnio poznać dziewczyn w dodatku całkowicie męska klasa. Teraz zaczyna studia i przecież nie wiadomo czy spotka odpowiedzią osobę. I tylko z tego powodu miałby być skreślany?

jak sie człowiek zakocha to i tak nie ma znaczenia czy ktoś jest doświadczony czy prawiczek. więc życze Twojemu koledze żeby po prostu znalazł taką którą pokocha i która pokocha go.

Gość ale mi smutno.....
"A jeśli wynika to z tego, że nie spotkał kobiety, którą by pokochał? A seksu nie potrafi uprawiać z kobietą, z którą nie łączy go miłość? Po prostu facet musi coś czuć do tej kobiety. To tylko dlatego jest skreślany? Przecież to istne nagradzanie ruchaczy a negowanie istnienia facetów z zasadami." Chciałabym trafić na takiego mężczyznę.Chyba po prostu mamy pecha.Porządni męzczyźni trafiają na jakieś kretynki a kobiety które szukają takich właśnie męzczyzn mają w otoczeniu samych ruchaczy.Szkoda. Pytacie dlaczego sie Was postrzega tak a nie inaczej od części dostajecie odpowiedź że tacy jak Wy to skarb którego szukamy ale to ignorujecie. Jest jeszcze jedna sprawa..panuje na świecie chyba słuszny stereotyp,że faceci oddzielają uczucia od seksu przez co jeśli ktoś jest prawiczkiem uznaje sie go z góry za nieudacznika a nikomu nie przyjdzie do głowy że on po prostu czeka na miłość.Każdy pomyśli że brakuje mu okazjii na seks a on po prostu ma gdzieś takie okazje. W dodatku kumple go nie rozumieją i narzucają chorą presję. Sama przestaje wierzyć że istnieją faceci tacy jak ja. Czyli tacy którzy czekają z seksem na miłość.Ja jestem kobietą więc mam lepiej,a może nawet gorzej? Bo mniej jest tych z zasadami a facetom też zaczyna przeszkadzać brak doświadczenia u kobiet.. Faceci wolą stracić prawictwo z dziwką niż zaczekać,za to kobieta która nie zaczeka to dziwka :O Nie mówie o wszystkich facetach ale niestety taka jest większość. Prawda jest taka że gdyby każdej kobiecie przeszkadzało prawictwo żaden facet nie miałby okazji go stracić. Dziwie sie tym co wolą doświadczonych,mnie by gryzła myśl że z kimś już to robił... a już w ogóle nie potrafiłabym być z kimś kto odziela seks od miłości czyli większość facetów jest nie dla mnie.Źle bym sie z nimi czuła,nie ufała,nie rozumiała...dlatego naprawde,uwierzcie są kobiety które marzą o takich prawiczkach z wyboru ( nie tych co tylko przez brak okazji są prawiczkami i dorabiają ideologię) Obawiam sie że nigdy na takiego nie trafie a jeśli nawet to po czasie z ciekawości mnie zdradzi ;/ ja wiem że nie zdradze ale faceci wszem i wobec głoszą że lecą na ilość,muszą mieć porównanie,tacy z nich poligamiści ze strach sie bać. A może miałabym szczęście? I ktoś kto mimo popędu czeka na tą jedyną naprawde to docenia i mu sie nie zmienia zdanie? Chciałabym żeby tak było...faceci mają w tym lepiej że rozpoznają jak kobieta będzie dziewicą a kobieta musi wierzyć na słowo,facet w końcu nie ma błony

Gość ale mi smutno.....
kobiety przecież to by było cudowne! zostać przez niego wybraną,wyróżnioną...trafić na kogoś kto tak samo jak Ty pojmuje bliskość i intymność,czyli na tego wyjątkowego co nie jest jak większość pustych facetów że z każdą by poszli a seks to jak zjedzenie śniadania...dość mam już takich