Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatel0009

Bogaty ,dojrzały ,zaradny a jednak singiel .Oni naprawdę istnieją;)

Polecane posty

Gość kwiatel0009

Zaraz powiecie że jestem materialistką ale trafiam na takich facetów .a bardziej dosłownie oni znajdują mnię.mam 23 lata a przebieram w najlepszych facetach.Ostatni mnie zaintrygował najbardziej ,po mimo tego że jest starszy o 11 lat .Jest pieprzonym ideałem ..nie zauważyłam zadnych wad..do teraz czuję na bluzcę jego zapach chanelów . zastanawiam się jak taki ktos się zachował?przeciez to nie realne.znacie takie przypadki?

Gość Dzień Dobry .:)
kobiety boja sie inteligentnych, atrakcyjnych facetow, dlatego wiekszosc takich facetow jest singlami

Gość porządny mężczyzna z zasadami
takimi dziś kobiety gardzą

Gość Anabelle25
bo wady zazwyczaj wychodzą później, a nie na pierwszych spotkaniach:P Co do zapachu "chanelów" to bez komentarza:D

Gość c nscmsnsnc
jego zona też tak sądzi zapewne;)

Gość kwiatel0009
kto gardzi to gardzi...ja lubie takich mezczyzn/.

Gość kwiatel0009
a czemu odrazu zarzucasz że ma zone?niech sobie ma:)hahah

Gość Dzień Dobry .:)
kazda mowi ze lubi takich facetow, tylko jak dojdzie co do czego to kobiety boja sie takich facetow kobiety jak ognia sie boja inteligencji facetow, unikaja takich facetow

Gość kwiatel0009
nigdy nie myslałam w taki sposób ...byc może dlatego ze zawsze stawiałam wysoko poprzeczkę..

Gość wkurzonaa kafeterianka
Jako kobieta musze potwierdzic. My kobiety nie przepadamy za inteligentnymi facetami, wolimi takich sredniakow. Inteligentnego faceta ciezko zbajerowac, zmanipulowac, taki sredniak bedzie nam jadl z reki.

Gość ziutasss
sa faceci, ktorzy sa po paroletnich zwiazkach, wiec moga byc chwilowo wolni podczas szukania wlasciwej dla siebie partnerki

Gość kwiatel0009
no musze przyznac że masz racje,,nie wygląda na takiego którego mozna ustawic po swojemu..

Gość xcvxcvxcv
Co w tym dziwnego, że jest singlem. Jeżeli ma kasę, dobrze wygląda i jest inteligentny, może przebierać w laskach, raz ta raz inna. Po co się mu wiązać z kimś.

Gość kwiatel0009
jego najdłuższy związek trwał ponad trzy lata..uwazam ze dosyc krótko jak na faceta w tym wieku .

Gość ziutasss
moj najdluzszy trwal 2,5 roku, co to ma za znaczenie? wyjasnilem ci po prostu pewne zjawisko

ponad 3 lata to krotko? dla faceta wytrzymac rok z kobieta jest ciezko kobiety nie nadaja sie do zwiazkow

Gość kwiatel0009
zjawisko?? 30 lat na karku i tylko jeden zwiazek ? to ciekawe co on robił przez te wszystkie lata?

Gość mi mala ta sama
oczywiscie, ze takich facetow jest mnostwo. rzecz w tym, ze kobiet, z ktorymi chcieliby byc- niewiele:)

Gość mi mala ta sama
zwiazek mogl byc jeden, ale za to niezobowiazujacych ukladow cala masa;) nie kazdy musi koniecznie odnajdywac szczescie i powolanie w zwiazkach do grobowej deski. ludzie sa rozni:) i dobrze!

mezczyzni poznali nature kobiet i nie chca sie z nami wiazac im inteligentniejszy facet, tym bardziej unika kobiet i ma krotsze zwiazki zwiazek z kobietami dla mezczyzn sie nie oplaca

Gość luizka7687
a moze po prostu sa wybredni..i czekają na chuj wie co..a tu prosze starosc przychodzi .biedni ci faceci nawet jak mają duzo kasy.

Gość ziutasss
a kto mowi ze tylko 1 zwiazek? a co robil? korzystal z zycia, szukal, rozgladal sie, tylko nieatrakcyjni faceci maja cisnienie na jak najszybszy zwiazek, ci drudzy wola troche poczekac i dokonac wyboru bardziej swiadomie, czyli glowa, a nie inna czescia ciala

faceci nie sa wybredni, tylko po wiekach zauwazyli ze zwiazek z kobieta im nic nie daje, lepiej byc singlem, bo kobiety to niesamowite pijawki

Gość luizka7687
a żony to on nie ma? znasz jego rodzinę ? wiesz tak duzo o nim?

Gość mi mala ta sama
luizka - skad wiesz, ze biedni? dlaczego zakladasz, ze zycie w samotnosci jest ulomnoscia? co za myslenie ograniczone doprawdy. mam takiego kumpla- nazwalabys go pewnie nieszczesliwy singiel - a facet ma w sobie wiecej radosci zycia, spelnienia i szczescia niz niejeden 'szczesliwy' zaobraczkowany zonkos:D plywa po morzach swiata, korzysta z zycia, szkoli sie, doksztalca, ma mase przyjaciol, a i na powodzenie wsrod kobiet nie narzeka... po prostu nie chce zakladac rodziny. ma prawo:)

Gość ziutasss
optymalnym okresem dla atrakcyjnego i ustawionego faceta, w ktorym powinien wejsc w powazny zwiazek to 30-35

Gość mi mala ta sama
optymalnym okresem dla atrakcyjnego i ustawionego faceta, w ktorym powinien wejsc w powazny zwiazek to 30-35 generalizujesz w tym momencie, ale ogolnie zgadzam sie:) (nie dlatego, ze doczytalam iz lubisz ulegle;))

Gość bezprzesadyz
a mi się wydaję że taki facet to ma wysokie wymagania i tyle ja mam takiego z pokroju średniak i ma takie wymagania że ho ho miałam wcześniej z pokroju słaby i miał również wysokie wymagania więc logicznie jakie ma mieć ten ''lepszy'' wiadomo większe... choć są wyjatki, jednak nie spotkałam takich

Gość kwiatel0009
No przyznam się ze nie znam jego dokładnego zyciorysu...mieszka odemnie 100km, w okolicach mojeho miasta jest tylko służbowo bo ma tu swoją firme.Biorę pod uwagę fakt ze może miec normalną rodzinę a mnie oszukuję. niestety narazie tego nie sprawdzę..bo niby jak.??