Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatel0009

Bogaty ,dojrzały ,zaradny a jednak singiel .Oni naprawdę istnieją;)

Polecane posty

Gość ziutasss
generalizuje, zeby zobrazowac zagadnienie;) nie cierpie uleglych kobiet, jesli gdzies tak napisalem, to pewnie dla osiagniecia jakiegos efektu w danej rozmowie

Gość mi mala ta sama
a natrafilam na taki temat, gdzie pisales, ze lubisz szare myszki ulegle:D ale moze juz pijana bylam;)

Gość ziutasss
no ma wysokie wymgania, nikt tego nie neguje, ale skoro jest atrakcyjny fizycznie, inteligentny i ustawiony, to trudno zeby biegal z wywalonym jezykiem za pierwsza z brzegu kobieta

Gość dck
sugerujac sie sposobem wypowiadania sie i znajomoscia prawidel pisowni, autorka jest analfabetka o bardzo malym rozumku :D

Gość mi mala ta sama
inteligentny, ustawiony i atrakcyjny facet nie biega w ogole za zadna z wywieszonym jezykiem:) co wiecej- potrafi tak pokierowac kobieta i rozmowa- ze to ona zaczyna za nim sie uganiac;)

Gość ziutasss
szara myszka to bardzo pojemna definicja, chodzilo tam bardziej o wyjasnienie autorce tematu dlaczego faceci zazwyczaj wiaza sie z takimi kobietami, a unikaja tych niezaleznych, zaradnych, pewnych siebie

Gość mi mala ta sama
bene, bene, nie tlumacz sie;) i tak cie lubie ;)

Gość pola9898
robi błędy a mimo to ,to ona ma najlepszych facetów.Teraz tylko fajny tyłek i cycki ,ładna buzka i może rozdawac karty a faceci jedzą z ręki.ja nie robie błędów a mimo to trafiam na nieudaczników.

Gość ziutasss
a to akurat nie jest skomplikowane, wystarczy znac troche psychike kobiety i jej sposob myslenia;)

Gość wkurzonaa kafeterianka
psychika kobiet jest dosc prosta - brak logicznego myslenia, my kobiety same siebie nie rozumiemy

Gość ziutasss
pola- atuty jakie wymienilas posiada wiekszosc Polek, bo akurat kobiety w tym kraju sa dosyc atrakcyjne i jesli komus wystarczaja jedynie te cechy, to nie jest to nikt wartosciowy, co sama przyznalas piszac, ze trafiasz na nieudacznikow, bo tylko tacy moga "jesc z reki" kobiecie, poniewaz nic innego nie maja do zaoferowania:)

Gość Cały mój kolega
Ma własny dom, dobrze zarabia, świetnie sobie ze wszystkim radzi w domu od gotowania i prania aż po robienie remontu. W dodatku całkiem przystojny. Nigdy nie był w poważnym związku a co do luźnych związków czy spotkań na seks z kobietami-nie uznaje ich.

Gość mi mala ta sama
pola- wg mnie trafiasz na nieudacznikow, jak sama piszesz, z zupelnie innych wzgledow. ale przez grzecznosc nie napisze, jakich:)

Gość ziutasss
caly moj kolega- wez pod uwage, ze moze byc gejem

Gość mi mala ta sama
ziutasss - chcialabym w weekend obejrzec E, ale okazuje sie w brytyjskiej TV puszczaja tylko na Sky, ktorego nie mam... To chyba na you tube musze?

Gość Cały mój kolega
ziutas- Nie jest gejem na 100% mężczyźni go nie interesują. Kobiety są Jego "celem" , że tak powiem tylko nigdy nie w trafił na odpowiednią.

Gość ziutasss
no jesli juz nie masz innego wyjscia, to mozesz obejrzec na youtube, zezwalam na taka profanacje w drodze wyjatku;)

Gość mi mala ta sama
Kobiety są Jego "celem" , że tak powiem tylko nigdy nie w trafił na odpowiednią. hahaha:)

Gość mi mala ta sama
a mozesz mi to jakos wyslac? tzn nie plytki :D jakos droga internetowa?

Gość ziutasss
caly moj kolega- no to masz odpowiedz: nie trafil jeszcze na odpowiednia, jesli nie jest gejem, to nie widze w tym zadnego drugiego dna, po prostu nie chce sie wiazac z byle kim, choc to, ze nie korzysta z zycia na zasadzie przelotnych zwiazkow jest dziwne, no ale coz, rozni sa ludzie na tym swiecie

Gość ziutasss
moge ci wyslac plytki;) a inna droga to moze po prostu sciagnij z netu?

przelotne zwiazki to jest niby korzystanie z zycia? seks jest przyjemneijszy dla kobiet

Gość mi mala ta sama
musialabym znow instalowac program do sciagania, ktory dopiero co odinstalowalam... dobra, zostaje ju tjub:)

Gość ziutasss
seks jest przyjemny dla obu stron jesli zna sie na rzeczy i stara sie myslec nie tylko o sobie, ale tez o tej drugiej stronie:) podobnie jest z gotowaniem dla kogos

Gość mi mala ta sama
'musze to sobie zapisac' :)

Gość ziutasss
tylko wiesz, to nie jest jaki bardzo ambitny serial, po prostu fajnie sie go ogladalo i mam z nim mile wspomnienia z okresu jego ogladania:)

oczywiscie ze seks jest przyjemny dla 2 stron, ale duzo przyjemniejszy jest dla kobiet

Gość mi mala ta sama
spoko, mam podobnie z Bing Bang Theory:) i Friends;)

Gość ziutasss
nie no Friends to jest klasyka, wychowalem sie na tym;)

Gość mi mala ta sama
znow zasmiecamy temat;)