Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce przytyć

Dieta na przybranie wagi

Polecane posty

Gość chce przytyć

Witam , Temat ten jest skierowany tylko do poważnych ludzi!Czy ma ktoś jakies linki albo inne informacje na temat diety na przytycie? Niestety nie mogę przytyć pomimo ze jem 5x dziennie i w miarę regularnie, słodyczy sobie nie żałuje- wręcz odwrotnie i ciągle nic :( mam 45kg i 165cm Przydałoby mi się tak z 52kg mieć.

Nie jedz 5 posiłków dziennie. Jedz trzy bardzo syte, a największa niech będzie kolacja. I koniecznie ziemniaki, jasny chleb... Wtedy przytyjesz na pewno.

Gość Grubi90
Jak ja Ci zazdroszczę :P Ile masz lat? bo ja nie tyłam wcale do 19 roku życia, objadałam się słodyczami, fast foodami i wszystkim co mi wpadło w ręce. Teraz musze się odchudzac.

Z reguły po okresie nastoletnim następuje przemiana materii. Dochodzi do tego też mniej intensywny tryb życia i się tyje... Tak to jest.

Gość Grubi90
Łącz białka z węglowodanami, może zacznij trochę ćwiczyć i do tego jedz więcej, wtedy pojawi się tkanka mięśniowa i przybierzesz na wadze.

Gość chce przytyć
codziennie na obiad ziemniaki jem,kluski,mączne rzeczy,wszystko co tuczy normalnych ludzi a mnie nie :(

Gość chce przytyć
29lat mam

Gość Grubi90
Jeśli masz dobre wyniki badań i wszystko ok z hormonami to chyba taka Twoja uroda. Skoro jesz dużo produktów mącznych to może dodaj do tego więcej mięsa.

Gość chce przytyć
mam niedoczynność tarczycy, ale przy niej powinnam tyć a nie chudnąć !Reszta badań jest super. Łatwo mówić "taka uroda" jak ludzie sie patrzą i z tekstem ze się ma anoreksje....a ja nie mam siły sie tumaczyć. Ten plus jest ze mam spory biust wiec am