Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1122

Czy jest możliwe że zaszłam w ciążę? proszę o opinię!

Polecane posty

Gość ona1122

Witam. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Ostatnią miesiączkę miałam 15 sierpnia. Moje cykle w lipcu i sierpniu liczyły 26 i 28 dni. Kochałam się z chłopakiem 2 września, oczywiście z prezerwatywą, a on wyjął członka przed wytryskiem. Gumka nie pękła ani nie zsunęła się. W poprzednim miesiącu kochaliśmy się kilka razy ale okresu dostałam na czas i wydawał się normalny. Dziś jest 29 dzień a okresu ani śladu. Bolą mnie tylko piersi u dołu jak na nie naciskam. Jak sądzicie, czy jest możliwe, że mogłam zajść w ciążę (w tym miesiącu, lub poprzednim) ? Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.

Gość kucyk pony
czemu oczekujesz poważej odbpowiedzi na głupie pytanie? Uprawiałaś sex, wiec jest prawdopodobienstwo, że możesz być w ciąży. Zrób test, zbadaj bete, idz do lekarza... Nikt tu nie jest wróżką i Ci nie da odpowiedzi.

Gość Czekajac na rozum
- ciaza jest ZAWSZE mozliwa gdy uprawiasz seks - zrob test

witam wydaje mi się ,ze nie ale nikt nie na pisze Ci na 100%, czasami cykl się przedłuża o parę dni , to nic strasznego tym bardziej jak pisałaś , ze pomiędzy ostatnimi cyklami miałaś dwa dni różnicy , ZRÓB SOBIE TEST , po co sobie gdybac