Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaszczurka na Marsie

poczta kwiatowa.....

Polecane posty

Gość Jaszczurka na Marsie

Chciałabym wysłać bukiet kwiatów lub kosz słodkości dla kogoś z rodziny. Jest w sieci kilka serwisów oferujacych takie usługi, korzystaliście może z któregoś z nich? Coś możecie polecic? dzięki!

hej! ja korzystałam ostatnio, tzn. jakiś może miesiąc temu, lub dwa z usług poczty kwiatowej (pocztakwiatowa.pl). Możesz na ich stronie zamówic kwiaty, prezent tez, np czekoladki i jest to wysylane kurierem pod wskazany przez ciebie adres. Troche to kosztuje, ale naprawdę warto, ta radość z takiego prezentu bliskich to znakomite uczucie. pozdrawiam

Gość zarosowano
nie polecam pocztykwiatowej.pl nieeeeeeeeeeeeeeeeee jeszcze raz nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!za duzo by pisac ostrzegam!!!!nie zostana dostarczone i nawet was nie powiadomia o tym.Owszem kase juz zwrocili ale nawet nie uslyszalam wyjasnienia i slowa przeprosin a jeszcze na koncu napisza ci zapraszamy ponownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja moge z czystym sumieniem polecic http://www.roza-kwiaty.pl/ Jesli cos wysylac to tylko przez nich. Juz kilka razy robilam niespodzianki moim bliskim i zawsze byly na czas:) do tego nie jest drogo.