Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donald T.

Moda na sukces

Polecane posty

Gość Donald T.

Witam,przez przypadek obejrzałem ostatnio kawałek odcink i w sumie swoja drogą ciekawy ten serial,tylko że nie oglądałem od pierwszego odcinka.Czy mógł by mi ktoś tak w telegraficznym skrucie napisać oco tam chodzi tak mniej więcej.Pozdrawiam.

Tak mniej więcej to chodzi o trójkąt Brooke - Ridge - Taylor. Trójką rozrasta się w czworokąt, sześciokąt, dziesięciokąt, itd... obejmując rodzinę Forrester oraz Logan. Tyle w skrócie :)

Gość tylko nie mów mamie
Brooke na poczatku była kelnerką i przyszła do posiadłości Foresterów rozkochując w sobie pana Forester, jego synów, jego wnuków itd itd .... :)

Brooke miala romans z Ridgem Brooke wyszla za Ridga Ridge rozwiodl sie z Brookd Ridge pobral sie z Taylor Brooke ma romans z Erykiem Eryk rozwodzi sie ze Stefanie Stefanie wraca do Eryka Brooke ma romans z Ridgem Ridge rozwodzi sie z Taylor Brooke wychodzi za Ridga Ridge rozwodzi sie z Brooke Ridge zeni sie z Taylor Eryk zeni sie z Brooke Brooke rozwodzi sie z Erykiem Brooke zeni sie z Niciem Eryk Zeni sie ze Stefanie Eryk zeni sie z Donną Logan - siostra Brooke Bridget, corka Brooke zeni sie z Nickiem Brooke zeni sie z Ridgem To tak w skrocie.

Gość tylko nie mów mamie
a w między czasie budzi się Angela, chora córka państwa forester, potem niby ginie w wypadku bo w tym serialu nic nie wiadomo i jeszcze może stanąć w drzwiach

Marketta - Tego to nie wiedzialam, nie sledze ich losow od tak dawna :classic_cool: W meidzy czasie zmarla Taylor, potem wskrzesil ja Krol Maroka i zostala jedna z jego zon, potem zmarla po raz drugi ale okazalo sie ze przezyla i poraz drugi wrocila 🖐️

Gość Donald T.
Hehehe,ok dzięki.Wydaje mi się ze akcja tego serialu ciagle zaczyna sie od nowa.