Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśmina_wawa

duphaston, yasminelle, estrofem do sprzedania !

Polecane posty

Gość jaśmina_wawa

cześć! mam do sprzedania: 2 op. duphaston (01/2016) - dwa za 80,- 2 op. yasminelle (06/2015 i 12/2015) - 100,- za dwa 2 op. estrofem (10/2014 i 12/2013) - 50,- za dwa Jestem z Warszawy. Odbiór osobisty ! :) Pozdrawiam

Gość interesując...
tyle że sprzedaż leków przez internet od os.prywatnej i to w takiej ilości jest nielegalna !!

Gość jaśmina_wawa
jesli nie jestes zainteresowana/y to nie komentuj..

Gość hula wiatr1
ale drogie te leki. wlasnie biore duphaston i taniej go kupilam. a swoja droga to rzeczywiscie nielegalne jest sprzedawanie lekow.

Gość jaśmina_wawa
tak kupiłam, tak sprzedaje.. ja ich juz nie potrzebuje a musze kupic nowe..

Gość hula wiatr1
wydaje mi sie ze takie leki bedzie ci trudno sprzedac. to nie witamina C ze kazdy moze brac zawsze.

Gość jaśmina_wawa
byc moze.. w kazdym razie kurzą sie w apteczce od roku i beda kurzyc az straca waznosc, chyba, ze ktos sie zainteresuje i mu sie przydadza :) az tak mi nie zalezy zeby sie ich pozbyc ;)

Gość hula wiatr1
to skasuj ten watek zanim ktos poda cie ze lekami handlujesz. wiem ze te leki to gin ale jednak to leki.i jeszcze podalas jeszcze adres mailow.

Gość no własnie aż mam ochote
to zgłosić tymbardziej ze duphaston ma sie nijak to domowej apteczki razem z yasminelle i estrofem'em duphaston jest lekiem podawanym z niedoboru progesteronu lub u ciężarnych to drugie to antykoncepcja a trzecie z niedoboru estrogenow. Do jednej osoby te leki nie nalezały i nie naleza. To sie nazywa nielegalny handel środkami niewiadomego pochodzenia(albo kadzione albo inne) ! W dodatku wszystko po 2 opakowania a ceny z dupy wziete !

mogly nalezec do jednej osoby, ja np bralam duphastonw polaczeniu z estrofem swego czasu. tez kupowalam je taniej, nie wiem, czy autrka chce znaleźć frajera

Gość gość
Oczywiście ze z estrofemem bierze sie duphaston lub utrogestan

Gość gość
Sprzedam dwa opakowania Estrofem Mite 1 mg, ważne do września 2016r.Lekarka mi zmieniła tabletki i mi zostały

Gość gość
Kupię estrofem i duphaston

Mam do sprzedania - Clostilbegyt 50mg (tabletki) Opakowanie 10 tab. ważne 11.2020 - nie otwarte i drugie pozostało 3 tabletki ważne 6.2018 -estrofem 2mg tabletki powlekane, całe opakowanie 28 szt. nowe ważne 8.2018 - encorton 5mg. 16 tab. ważne 9.2017 - amotaks 1g. 6 tab. ważne 11.2018 - orgametril 5mg. 10tab. ważne 3.2020 -duphaston 10mg. 16 tab. ważne 8.2020 -luteina 50mg. 25 tab. ważne 10.2017 fraxiparine 0,3ml ampułko-strzykawki. Całe opakowanie 10 sztuk ważne1.2019 Zainteresowanych z propozycją ceny proszę o kontakt: dingus101@interia.pl