Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muchaopojoma

Chce zanieść wózek do komisu , jak to jest ?

Polecane posty

Gość Muchaopojoma

Moze ktoś będzie zorientowany,czy zanosze i pieniadze wypłacają od razu ? czy muszę czekać aż ktoś kupi ? pytam bo komis jest oddalony spory kawal ode mnie ,jakie sa warunki i jak z kwotą czy podaję swoją kwotę i z tego biorą jakąś część ?

Gość Pytajłooo
DOSTANIESZ KASE JAK KTOS KUPI

Gość Pytajłooo
wlasciciel komisu umawia sie ze dostaniesz np 200 zł, a on sam sprzedaje wozek za np 600 lepiej sprzedaj na allegro

Gość Muchaopojoma
dzięki :) myslałam nad Allegro ale znowu problem z wysyłką

Gość serenity five
jaki problem? przesylka kurierska albo odbior osobisty:) ja sprzedawalam do tej pory 2 wozki i wszystkie zostały odebrane osobiscie, nic nie musialam wysylac mozesz tez dac ogloszenie na tablica.pl tam szybciej mozesz znalezc kupca z okolicy komis to jakis przezytek

Gość Muchaopojoma
Acha ,no tak też można .Mój wozek jest złożony z trzech części dlatego pomyślałam ,że bedzie problem wysłać a nie pomyśłałam o przesyłce kurierskiej,napiszcie proszę jak mogę załatwić taką wysyłkę kurierską ?

Pakujesz wózek np do dużego kartonu. wiele firm kurierskich odbiera przesyłkę prosto z domu. Zadzwoń np do DHl i zapytaj o warunki. Ja kupowałam wózek na allegro to przesyłka wyszła 50 zł i w jednej dużej paczce przyszedł a był 3w1 plus akcesoria.

wstaw na tablice.p moze kupi ktos z twojej okolicy ,to sam sobie odbierze.ja tak sprzedalam wlasnie i to bardzo szybko