Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANNAKARALAJNA

WORD Łódź. EGZAMINATORZY - wasze odczucia

Polecane posty

Gość PANNAKARALAJNA

Są tu ludzie zdający prawo jazdy w Łodzi na smutnej/maratońskiej? Jakich mieliście egzaminatorów? 21-go będę zdawać trzeci raz... chciałabym, żeby to był OSTATNI raz... za 1 razem miałam p.Surowca, za drugim p.Łęgockiego - super facet...ale nie zdałam przez własną głupotę :/

Gość tomekQ
Ja na egzaminatorze wiele się nie skupiałem. Całą uwagę poświeciłem na prowadzeniu samochodu. Chociaż egzaminator próbował mnie kilka razy wypuścić w maliny to egzamin zdałem. Dziękuję mojemu instruktorowi (Panu Bogdanowi z Lider) bo on mnie uczulał na te wszystkie myki egzaminatorów

Gość ANNA TETLAK

Witam!

Mam 48 lat i już to mnie paraliżowało ale zdałam na Maratońskiej za 7 razem (raz nie wyjechałam z placu). Jeździłam z 6 egzaminatorami i nie odniosłam wrażenia że  chcieli mnie oblać. To ja popełniałam błędy za każdym razem inne. Przez ogromny stres nie mogłam zrozumieć najprostszego polecenia a błąd który był dopuszczalny mnie paraliżował.Po każdym niezaliczonym egzaminie egzaminator mi wyjaśniał gdzie były błędy. Przecież w dużej mierze to od tych ludzi zależy bezpieczeństwo na drogach. Te lekcje były drogie ale inwestujemy w siebie i swoje bezpieczeństwo. Ja tak do tego podchodziłam i może dlatego nie wyżywałam się na egzaminatorach. PAMIĘTAJMY  że życie nasze i innych jest BEZCENNE.