Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odida2

Czy wypada iść na dyskotekę w rocznicę śmierci babci?

Polecane posty

Gość Odida2

Dodam w rok po śmierci...

Gość zalobe po rodzicach nosi sie r
ok po dziadkach pol roku wiec mozesz iscmna bank babcia by chciala zebys sie cieszyla zyciem a nie umartwiala szczegolnie ze przepisowe pol roku,juz dawno minelo

Gość HiF
daj pizde do wyruchania ;) W rocznice śmierci babci wypada dac początek nowemu życiu ;)

Gość Odida2
Właśnie wiem żałoba już dawno minęła chodzi tylko o to że szykuje mi się impreza akurat w dzień w który babcia zmarła rok temu...

"wypada" raczej zle slowo,ale ja mam w rodzine kuzynke ktora wychodzila w niecaly rok za maz po smierci ojca,wiec to co wypada lub nie jest kwestia wzgledna,zalobe po dziadkach nosi sie 6 miesiecy,wiec jezeli by patrzac pod tym wzgledem to nie bedzie niczym zlym jak pojdziesz,a skoro sama bys sie z tym zle czula to idz jutro,ewentualnie nie tancz tylko posiedz ze znajomymi czy chlopakiem

ale mysle ze jak ktos tu napisal wyzej,Twoja babcia chcialaby zebys wychodzila i cieszyla sie zyciem,wiec moze nie tancz tam bez majtek na stole ale baw sie dobrze,mozesz isc tez dzisiaj na cmentarz,postawic swieczke,pomodlic sie

Gość Odida2
Wypad podszywy!

A może by tak z szacunku dla mamy/taty którzy w tym dniu mogą być bardziej przygnębieni bo stracili rodzica lepiej zostać w domu?

Gość Odidą2
dzieki temu że babcia umarła mam teraz swój pokój w mieszkaniu, wiec sie zastanawiam czy tę rocznicę jakoś uczcic z kumpelami Jak myslicie dziewczyny? :)

Gość zła wiadomość
co za idootyzmy skoro ktoś wam umarł z rodziny to najlepiej resztę życia spędźxie na cmentarzu w oczekiwaniu na własna śmierć .... babcia zmarła ? to ile ta kobieta miała lat ? 70-80 ? wielkie halooo

Co to za durne pytanie w ogóle :o na pogrzeb też szłaś bo wypada? Moim zdaniem nie w tym problem czy wypada tylko w tym co Ty czujesz, wiesz chyba czy będziesz sie dobrze czula na imprezie w takim dniu czy nie. Jeśli masz nie iść tylko dlatego że tak może nie wypada to, według mnie, spokojnie możesz iść