Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wkulwia mnie to

nie masz kasy idz do pracy

Polecane posty

Go艣膰 wkulwia mnie to

a co z dzieckiem?? niania kosztuje, przedszkole kosztuje!! czasami to co sie zarobi idzie wlasnie na to wiec co za roznica czy matka siedzi w domu z malutkim dzieckiem czy pracuje na nianke :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rzyrfa
no ale trzeba od czego艣 zacz膮膰 i co艣 robi膰 najlepiej siedzie膰 i gada膰 偶e nic sie nie op艂aca te偶 mia艂am dziecko i poszlam do pracy na czarno 偶eby miec wi臋cej no cos trzeba szuka艂am p贸ltora roku

Udost臋pnij ten post

A mnie wkurwia twoje my艣lenie. Do szko艂y te偶 nie p贸jdzie,bo szkoda ci b臋dzie na ksi膮偶ki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie czasy
trudno podj膮膰 prac臋 bez dziecka a co dopiero z dzieckiem :( widzia艂am na gumtre og艂oszenia, 偶e kobiety z dzieckiem odp艂atnie zajm膮 si臋 innym maluchem, czyli w praktyce trzeba da膰 sobie rad臋 z dw贸jk膮 nie wiem czy to realne do wykonania bo ja nie mam dzieci ale je艣li ocenisz, 偶e dasz rad臋 zaj膮c si臋 jednocze艣nie dzieckiem swoim i cudzym to mo偶esz spr贸bowa膰 zamie艣ci膰 takie og艂oszenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 II,
Autorka ma racj臋 Mo偶e niech jeszcze znajdzie prac臋 jako niania Przecie偶 jak zarobi 1000 z艂 tob臋dzie musia艂a te 1000 z艂 niani zap艂aci膰. Bez sensu, trzeba poczeka膰 a偶 dziecko podro艣nie 偶eby do przedszkola mog艂o chodzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkulwia mnie to
jak czyam ogloszenia to same opiekunki do dzieci. jeszcze zebym byla babcia albo ktos z rodziny kto sie zajmie moim dzieckiem bez zaplaty to ok, a tak bede zarabiac na opiekunke dla swojej corki na to samo wychodzi. i nie to ze mi sie nie chce, bo szukam. a cp tu szkola ma do tego ja pisze o tym jak dziecko jest malutkie i nie mam zadnej pomocy od rodziny.

Udost臋pnij ten post