Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkulwia mnie to

nie masz kasy idz do pracy

Polecane posty

Gość wkulwia mnie to

a co z dzieckiem?? niania kosztuje, przedszkole kosztuje!! czasami to co sie zarobi idzie wlasnie na to wiec co za roznica czy matka siedzi w domu z malutkim dzieckiem czy pracuje na nianke :/

Gość rzyrfa
no ale trzeba od czegoś zacząć i coś robić najlepiej siedzieć i gadać że nic sie nie opłaca też miałam dziecko i poszlam do pracy na czarno żeby miec więcej no cos trzeba szukałam póltora roku

A mnie wkurwia twoje myślenie. Do szkoły też nie pójdzie,bo szkoda ci będzie na książki ?

Gość takie czasy
trudno podjąć pracę bez dziecka a co dopiero z dzieckiem :( widziałam na gumtre ogłoszenia, że kobiety z dzieckiem odpłatnie zajmą się innym maluchem, czyli w praktyce trzeba dać sobie radę z dwójką nie wiem czy to realne do wykonania bo ja nie mam dzieci ale jeśli ocenisz, że dasz radę zając się jednocześnie dzieckiem swoim i cudzym to możesz spróbować zamieścić takie ogłoszenie

Gość II,
Autorka ma rację Może niech jeszcze znajdzie pracę jako niania Przecież jak zarobi 1000 zł tobędzie musiała te 1000 zł niani zapłacić. Bez sensu, trzeba poczekać aż dziecko podrośnie żeby do przedszkola mogło chodzić

Gość wkulwia mnie to
jak czyam ogloszenia to same opiekunki do dzieci. jeszcze zebym byla babcia albo ktos z rodziny kto sie zajmie moim dzieckiem bez zaplaty to ok, a tak bede zarabiac na opiekunke dla swojej corki na to samo wychodzi. i nie to ze mi sie nie chce, bo szukam. a cp tu szkola ma do tego ja pisze o tym jak dziecko jest malutkie i nie mam zadnej pomocy od rodziny.