Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgaks34

Brzuszek w 6 tygodniu ciązy:)

Polecane posty

Gość hgaks34

Czy w 6 tygodniu ciąży ma sie już zaokrąglony brzuszek...? To moja pierwsza ciąża i wydaje mi się,że juz trochę mam,ale trudno jest mi dokładnie stwierdzić,ponieważ od dawna mam problem ze wzdęciami,a wtedy brzuch jest nienaturalnie większy...:/

Gość Maria_Komaszyce
zrób kupę i się okaże czy brzuch zmalał

Różnie to bywa. Moja przyjaciółka nie miała brzucha do szóstego miesiąca, do ósmego miesiąca miała, ale bardzo mały, dopiero w dziewiątym widac było, że to ciąża :D

Też tak miałam. Brałam ślub w 6 miesiącu ciąży i rodzina, która mnie nie dawno widziała mówiła tylko jedno: "wcale nie widać, że jesteś w ciąży" dopiero w 7 miesiącu zaczęłam się konkretnie zaokrąglać by w 9 mieć brzuch wielki jak nie wiem co :D

Gość głupie pytanie@
nie

Gość ja miałam fałdkę na brzuchu
j.w. i myślałam że mi się przytyło dopóki nie zrobiłam testu :) generalnie u mnie od początku było widać brzuszek,teraz jestem w 7 miesiącu i mam spory

Gość olciaaa ;p
hejcia ;p ja jestem w 6 tygodniu ciazy i brzuszek mam duzy a waze tylko 43 kg ;p strasznie szybko nie spodziewalam sie ;) ale fajnie

Gość buahaha jasne
Wysrajcie się porządnie to brzuch zniknie. Mdłości to pewno od stosunku macie,a kopniaku czuć już od 7tc. Macica jest nad spojeniem łonowym ok 16tc. Wtedy brzuszek nieznacznie może się powiekszyć. Chyba,że zrecie za 2.

Gość gogow
ja jestem w 4 miesiacu i wcale nie widac u mnie brzucha jakbym wcale nie byla