Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszny Weekend

Mój facet znów mnie zmuszał, mam dość tego wszystkiego, nie kocham go

Polecane posty

Gość Straszny Weekend

ale on tego nie rozumie... mówiłam mu w weekend Maciek daj mi wreszcie spokoj a on nic..tylko sie glupio usmiechal, to dziwne spojrzenie i znów z łapami do mnie szarpałam sie a on zamknąl drzwi ,krzyknelam Oddawaj klucz !! wynos sie z mojegho mieszkania bo zadzwonie po policje ale on nic..dalej mnie obmacywał, zlapal mnie za rece i trzymal..zaczal mnie calowac napieral na mnie swoim cialem ,naplulam mu w twarz powiedzial TU SKUWIELU WYPIERDALAJ z mojehgo mieszkania ty huju nienawidze cie zaczelam sie drzec kopnelam go w jaja a on rzucil mnie na lozku jednym ruchem zdjal mi szorty i zaczal z calej sila palcami mnie onanizowac tarmosil mi lechateczke jakby chcila ją rozerwac !! nie mialam szans ucieczki wiedzialam ze nic to nie da bo nie mialam klucza , zdjal sobie spodnie i z calej sily wlozyl we mnie penisa uderzal z calej sily nie mdawalam rady lzy mi lecialy po policzkach a on rąbal mnie jak klode drewna beczałam jak male dziecko, on sie wkurwil bo zaczal mnie wyzywac od kurw zebym zamknela morde ale to bolalo nie moglam byc cicho.. zdjal skarpete i wlozyl mi ja w usta bylam zakneblowana uderzal we mnie jeszcze z 10 minut az wstal i ochlapal mi twarz sperma ubral sie i wyszedl . a ja lezalam na lozku jak dziwka pochwa mnie strasznie boli jest cala poobcierana, mam ranki jutro sobota i kolejny straszny weekend nie wiem jak sobie dam rade po tym wszystkim przyszla moja mama i zapytala co sie stalo a ja ze plakalam ze szczescia bo wygralam w totlotku 1000zl

Gość kobiety wcale subtelniejsze
często miewasz takie fantazje?

Gość Straszny Weekend
Jaka policja !!!! MIESZKAMY RAZEM ON MNIE KOCHA I JA JEGO gadamy z sasiadka i kolezankami i mowie do Kaski czy twoj tez ci tak robi a ona co ty oszalalas? my robimy to namiętnie sama gra wstepna trwa DWIE GODZINY !!! zrobilam wielkie oczy i wszystko im opowiedzialam ! byly zszokowane ale chyba podniecily sie calą sytyacjom bo chcialy bym to NAGRALA!!! wyobrazacie sobie jezu gdyby wiedziala moja mama co ja wyprawiam, ze namawiam swojego faceta zeby palil trawe i pil a potem symulowal GWALT ??? w niedziele bede sie z tego spowiadala jak co tydzien; ksiadz chyba juz mnie kojarzy bo non stop opowiadam ze uprawiam seks bez slubu

Gość ghjmghjkghjk
ojj widze ze juz gimgówno skończylo lekcje 😴🖐️

Gość ta jasne na pewno
Bajkopisarstwo nie najwyższych lotów.

Gość ajzis
Marne prowo :)

Gość RZNIJJJJJJJJJJJJJJ
RZNIJ MNIE KURWA :D

dobrze zrobil!!!!! TYLKO NA TO ZASLUGUJESZ; BO TAK SOBIE POZALASZ; PRZED MATKA NAWET SKLAMAALAS; twoje bagno bo to nawet nie zycie;ALE SA NA SWIECIE SZMATY; AHHAHAHAH