Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JulCiie.

Jak usunąć pryszcze?

Polecane posty

Gość JulCiie.

Hej mam na imie Julka i od około roku ,walcze z trądzikiem : / Ale , do wakacji było okej , miałam tylko małe pryszcze na czole < a mam grzywke i nic nie było widać > i troche koło nosa . Nic nie było widać . Aż do końca wakacji , zaczeły mi sie pojawiać pryszcze na brodzie , smarowałam małym kremem , tak jak tamte , ale niestety , pojawiało ich sie wiecej , miałam na 2 policzkach , na brodzie , koło nosa , a na policzku mam2 wielkie , i jeszcze posmarowałam kremem 1 , a on mi odpadł , zrobił sie wielki czerwsony strup ! Prosze pomużcie , w poniedziałek ide do dermatologa , ale do poniedziałku musze coś zrobić ! :cc . Wyglądam okropnie . Fluid korektor czy puder nie pomagają , ponieważ w moim przypadku nic nie dają , a tylko strasznie widać że mam to na twarzy . Musze sie ich pozbyć !! Jeśli ktoś chce pomóc , to pisać to wyśle zdjęcie , ale wysyłam tylko ludzią którzy wiedzą co zrobić . a moze też mieliście takie coś jak ja ? jak sobie poradziliście ? Pisać , prosze :(

Gość ghsnna
masz w domu polopirynę? to zrób maseczkę aspirynową

Gość CirQue du Soleiii
Zacznij stosowac metode OCM, kup sobie glinke zieloną. Koniecznie zmiń diete.

Gość Isauritaskaa
Na maseczke z aspiryny uważaj jesli masz problem z naczyńkami, czytałam że mogą popekać :o

Gość FIKOŁAJ
Odradzam maseczki apsirynowe, sama chemia. działaj w naturlany spoób.

Gość kertunic
Ty jesteś głupi czy udajesz? Aspiryna to kwas acetylosalicylowy, składnik kory wierzby (którą się możesz poobkładać jak chcesz tak strasznie "naturalnie" działać).

Gość a co to za krem
stosujesz?

Gość gość
nie wiem czy slyszalas ale czeste chodzenie na solarium osusza tradzik ;) przy okazji nabierzesz kolorku na wakacje :P

Gość Sylwia Krukiewicz
Problemy z cerą to dość wstydliwy temat, szczególnie u mnie okropnie to wyglądało;/ Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Moje problemy skórne w końcu się skończyły:) U mnie tylko tabletki poskutkowały.

Gość gość
Najgorsze co moze być to chodzenie do solarium z trądzikiem. Wróci ze zdwojoną siłą.

Gość gość
w dvpę sobie te tabletki wsadź, spamerko

Gość gość
Hmm... kwestia podejścia i systematyczności. WIększość produktów nie daje kompletnie nic. Chcecie żeby cera ładnie wyglądała, to przede wszystkim musicie o nią dbać systematycznie i dopiero wtedy realnie zauważycie większe zmiany - pamiętajcie o tym.

Gość gość
Kosmetykiem który rozwiązuje problem jest aplikator na wypryski HB, oczywiście naturalny, solidny i z dobrymi efektami. U mnie dał on totalną zmianę, bo zostały wyeliminowane wszelkie zaczerwienienia, a problem jak dotąd nie powrócił. Ale co będzie dalej, to czas pokaże..

Gość gość
kwas solny