Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ughm.

kocham niedzielne carboot'y a TY? :D

Polecane posty

Gość ukukukkkuk
a gdzie to??

no nie wierze ze nikt tam nie robi zakupów :D a ciemno od rodaków na każdym targu ..tylko węszycie za perfumkiem, kurteczką i srebrna bransoleteczką :D

Gość carboots :D
jesli mozna nazwac zakupami kupienie np. lawy za 3 funty ktora w sklepie kosztuje 70 to niech bedzie ze robie tam zakupy :P

nooooo prosze :P ale ze tylko ławy ,przyznaj sie co jeszcze :D może zabaweczki dla dzieciaczka?:D fisher price po 50p zamiast 25 ł ?:D

Ciuszki i zabawki mam ze Stanow od mamusi :P wiec sie nie napinaj:D

ale czekaj zapomnialam calkiem, przed wakacjami kupilam malej rowerek i wiesz gdzie?? :D:D 15funtow az ale w sklepie tylko 100 :P i jeszcze plyte Roxette za funta..i to tyle kochana.

ja sie nie napinam :P pisze prawde :D ja tam kupuje te zabaweczki po 50p ooo i jeszcze ciuszki dla dzieci :D next, benetton ale niestety już po 1ł sa :P

:D nio wiem,zawsze przy takich ciuszkach masa ludzi ,a 90% to Polki. Kiedys dalam sasiadce kilka ciuszkow po malej ,i w sumie same firmowe zeczy. sprzedala wszystko w ciagu pierwszej godzinki. a dzieciak mial w kieszeni ponad 30 funtow ;)

Gość a sprobuj w citizens advice
Ja musze przyznac bylam na carboot 1 raz z ciekawosci a mieszkam tutaj juz 7 lat. Jakos wole Ebay i do kupna i do sprzedazy :)

A jesli chodzi o grzebanie w ciuszkach to odwiedzam charity shops i tkmaxxx tez jest godny polecenia. Z tym ze ten drugi to juz nieco drozszy. Perfumy kupuje na Ebay. Ostatnio nowe Lancome Miracle, w celofanie kupilam za 13 funtow z przesylka. Te same w Boots kosztuja 36 funtow, wiec nawet za karta Boots sie nie oplaca bo ilosc otrzymanych punktow w stosunku do oszczednosci na Ebay jest znikoma.

Gość mam pytanie,..
Jaką macie pewność ze te perfumy są oryginalne? Boję się trochę z eBay kupować

Nie trafilam jeszcze na podrobki perfum. Sprzedawca moglby miec spore klopoty gdyby cos takiego wystawil i ktos go zglosil. Sama sprzedaje na ebay i sprzedawalam perfumy kilkakrotnie bo nie odpowiadaly mi. Na ebay nie wolno sprzedawac tez testerow perfum. Ja zwykle kupuje od osob, ktore sprzedaja perfumy jako niepotrzebny prezent albo ktore zaczely uzywac danego zapachu i sa dla nich nieodpowiednie. Jestem aktywnym uzytkownikiem ebay juz od ponad 6 lat, mam kilkaset pozytywnych komentarzy i uwielbiam robic tam zakupy jak rowniez sprzedawac :)

Gość o maj god o maj god o maj
uwielbiam car boots... :D

Gość ciekawa zofijaa
baby a gdzie sa najlepsze carboot sales? tez slyszalam ze mozna tam kupic super rzeczy za grosze, ja mieszkam w londynie i tutaj raz bylam ale slabe bylo, podobno trzeb agdzies poza jechac tylko ze ja nie mam samochodu :( ja w lodnynie odwiedzam za to namietnie charity shops, czesto udaje mi sie kupic za pare funciakow nowe spodnie, bluzki jeszcze z metkami!

Gość ciekawa zofijaa
MIESZKAM NA LEYTONSTONE

Gość latoooooooooo
Looooooo....ja uwielbiam to cos jak msza sw.w niedziele:P jestem systematycznie co tydzien:)