Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex on de bicz

Uwazam, ze FAKT to najgorsza gazeta w Polsce

Polecane posty

Gość sex on de bicz

codziennie ranno idac do pracy mijam kiosk z wystawą Faktu.... ZWYRODNIALEC ZMIAŻDZYŁ CÓRCE GLOWE ZGWALCONA NA SRODKU ULICY KROWA ZLAMALA MI KREGOSLUP porazka :O

Gość taka_prawda
odkryłaś Amerykę.

Gość reyghfgbdgbc
zgadzam się z autorem :)

Gość id_p=5355452
byly glupsze tematy typu Wybuchło mi w twarz jajko wielkanocne, Moj sąsiad to zboczeniec ( podgladal ją) , Dramat 9letniej Oli - Jastrząb porwał jej psa Albercika !!, Koc elekttryczny chcial mnie zabić , Wychowuje syna na wampira, Moja sąsiadka to diabeł - hoduje kozy , Ukrzyżowałam SOWE

id_p=5355452 hahaha :D albo cały maraton z Madzią, "To Katarzyna W. jadła" :o

Gość id_p=5355452
Fakt lubi takie historie :) wtedy mogą uzywac slow : Rzeź, masakra , zwyrodnialec, pedofil, zboczeniec, zwłoki, trup :O albo tematy o Smolensku : -Polski pisarz nazwał barana Smoleńsk -TU-154 Krzyki polskich pilotów !! -Ekspert Radia Maryja - w Smoleńsku byli Masoni !! :D -Skandal w Moskwie, zwłoki lezaly na korytarzu !! - SZOK ?? Większosc Polakow nie uczci ofiar katastrofy !!! - kolejny SZOK! Polacy nie interesują sie sprawą smolenska !! im więcje SZOKÓW, masakr i trupów w tekscie tym wiecej czytelników :D aha...ja tego nie czytam, czesto widze na przystanku na kiosku powieszone wydania faktu :D

Gość niezaleznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fakt to nie gazeta, to brukowiec.

Gość namiętnie czytam Fakt
czytam wyłącznie horoskop i oglądam zdjęcie "panienki" na ostatniej stronie reszta nie warta uwagi