Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Policewoman ;-)

fasolkowo

Polecane posty

Gość Policewoman ;-)

Witam, od pół roku staram sie z mężem o dzieciaczka. coś nam nie wychodzi... wiem, ze nie jest to długo, ale ja powoli zaczynam panikować... dzisiaj powinnam miec drugi dzien miesiączki, ale jeszcze jej nie dostałam. zrobiłam rano test. tylko jedna krecha... musze zrobić badania czy wszystko ze mna i moim mężulkiem w porządku. jakie badania wykonuje sie jako pierwsze??

Gość jeśli po zrobieniu
siusiu masz jedną kreseczkę i ciągle sie tym stresujesz.... żartuję rzygam

hormony przede wszystkim: progesteron, prolaktyna, LH, FSH, estradiol, testosteron, hormony tarczycy . a mąz: badanie nasienia warto zrobic też monitoring cyklu,zobaczyć czy jest owulacja :)

Ja z mezem staramy sie od 3 miesiecy, poki co bezskutecznie. Mam stwierdzone PCO, z badan do tej pory robilam TSH, prolaktyne, krzywa glikemiczna,wolny testosteron i DHEAS. FSH i LH mialam robione w szpitalu. Autorko nie denerwuj sie ze po pol roku staran nie udalo Ci sie zajsc w ciaze, moja starsza na ten przyklad starala sie z mezem od dwoch lat intensywnie,nie udawalo sie, zalamywala sie,juz chciala siebie i meza na badania wyslac i nagle okazalo sie ze jest w ciazy. Glowa do gory:)

Gość natalia870206
fasolkowo...dzieciaczka...mężulkiem....

Gość hej ja tak miałam!
teścik, tempka, owuka, bejbisiek i okresik...

Gość ghjuiikjihj
i tak bedziecie zlymi matkami kurwy jebane

Gość mondełek
róbta dzieci, róbta, bedzie miał kto pracować w tym kraju na tych z budżetówki i mundurówki na emeryturze po 15-20 latach "służby", o lewych rentach nie wspomnę....