Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadaczka smocza

co dac kolezance w podziekowaniu

Polecane posty

Gość jadaczka smocza

Witam Zwracam sie z zapytaniem do Was, może ktos ma dobry pomysł Co mogę dać koleżance w podziękowaniu, bardzo mi pomogła przy pewnym projekcie poniekąd uratowała mi skórę. Nie przyjmie pieniędzy a nie przyjaźnimy się więc nie wiem co bym mogła jej dać. Ma 22 lata Alkohol i słodycze odpadają Proszę o rady

Gość jadaczka smocza
up

Gość maryland_
Hej :) Najpierw sprawdzę czy mi się post doda, bo mam z tym problemy i zaraz Ci doradzę coś :)

Gość jadaczka smocza
dodał się ;)

Gość maryland_
OK, no więc... Moje propozycje, skoro nie słodkości i alkohol: - ładny kalendarzyk z Empiku, ten taki organizer - ładnie wypisana karteczka z podziękowaniami, albo własnoręcznie robiona - może jakiś budzik wesoły, też tego pełno wszędzie, a takie coś na pewno się przyda - ładny, damski pokrowiec na komórkę - może jakiś komplet kosmetyków niewielki - maseczki do twarzy, czy odżywki - ciepłe kapciochy na zimę, z tych wesołych - przecież dziewczyna młoda - ładna apaszka na chłodniejsze dni - zestaw herbatek z herbaciarni ładnie zapakowanych, może być nawet z jakąś filiżanką - jeśli lubi kawy, to zestaw kaw smakowych ze sklepu z kawami - jakiś kubek może przewiązany wstążeczką - jeśli lubi kuchnię japońską - są takie ładne zestawy do sushi - są też w księgarniach takie mini książeczki ze zdjęciami + cytaty podziękowaniowe :) do tego może jakiś ładny magnez na lodówkę ze słowem dziękuję (również w empiku widziałam) - albo jakieś pudełeczko ozdobne (decoupage) na drobiazgi, biżuterię, cokolwiek... - albo coś, co dziewczyna wyjątkowo lubi/używa.... przykład: mój teściu jest zjadaczem gorącowych kubków. Za każdym razem jak jest jakaś okazja, kupuję mu masę gorących kubków, wkładam do szarej torebki, owiązuję wstążeczką i jest :) Małe, skromne, a jak cieszy :) Pomysłów jest wiele :)

Gość jadaczka smocza
duzo ciekawych pomyslow :) dzieki! Nie wiem wlasnie co ona lubi a co nie ale myśle ze zestaw herbat lub kaw to bardzo dobry pomysł bo to lubią wszyscy...piłam z nią kawe kiedyś więc lubi..albo organizer. Dziekuje :) Chociaz nie wiem czy nie wygra organizer bo to przynajmniej podrzuce jej do torebki, bo prezentu pewnie tez nie bedzie chciala przyjąć :) taka uparta juz jest

Gość Konstancja30
maryland_ - niektóre twoje pomysły nie głupie... szczególnie te kawy (bo mało ryzykowne). Akurat mnie jakby ktoś budzik kupił, to bym się wkurzyła, bo jaki to może być budzik? Ja mam dom w antykach itd. a nie sądzę aby budzik do tego pasował. ;) Kawę to przynajmniej piję.. ;) Kosmetyki fajne, ale trzeba wiedzieć jaką skórę, czy włosy ma obdarowana.

Gość Konstancja30
Też myślę, że organizer fajny... szczególnie taki w skórze. :)

Gość do maryland
ale fajne pomysly juz sobie to kopiuje przydadza sie a najbardziej mi pasuja w tym przypadku kawy i herbatki z herbaciarni

Gość maryland_
Konstancja30: pisze różne pomysły, bo to wszystko zależy od osoby obdarowywanej. Ja np mam kumpelę, która notorycznie zasypia do pracy, na pewno gdyby nadarzyła się okazja, byłby to pierwszy upominek, jakim chciałabym ją wku***ć ;)

Gość Konstancja30
maryland_ - wiadomo, szczególnie jeśli znasz jej gust i umeblowanie, czy kolory sypialni. Zegar odpowiedni dla mnie trochę by cię kosztował. ;) Bo plastik odpada... :P

Gość maryland_
Konstancja30: dlatego o nic nie będę Cię prosiła, żeby tak jak autorka postu nie mieć wobec Ciebie długu wdzięczności haha :) jednak do wypłaty daleko... ;)

Gość Konstancja30
maryland_ - możesz prosić, w podziękowaniu sugeruje szkatułkę z herbatami z całego świata, lub smakowe. Eleganckie to i pasuje do mnie.. :D

Kawa, herbata, ładnie zapakowana lub wraz z kubkiem z napisem dziękuje:) . Albo jakiś zestaw kosmetyków jak lub coś takiego.

Gość gość
ja zawsze słodkosci daje

Gość PiotrowskaAdda
Też uważam, że w ramach podziękowania najlepiej dać słodkiego, ewentualnie jakiś alkohol, jeżeli ma to być podziękowanie dla mężczyzny. A co słodkości to zobaczcie jakie są teraz cuda - https://chocorepublica.pl/cat/okazje/podziekowania . Każdy ucieszy się z takiego prezentu.