Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASwsASs

ide na wesele wypada do tanczenia wziac buty na zmiane?

Polecane posty

Gość ASwsASs

jestem wysoka ale wiadomo do sukienki obcas, no i obawiam sie ze nie dam rady tanczyc... moge wziac jakies baleriny? czy boso?

Gość KaHaHaHa
Lepiej wystąpić w balerinach niż na boso:) Na boso to tylko pijane biegają,to mało estetyczne jest;) Byłam kiedyś na weselu prawników i właśnie mocno pijane panie adwokatki i prokuratorki bez bucików tańczyły;) A ostatnio byłam na weselu mam 174cm wzrostu i kupilam buty na szpilce ponad 10cm:)jak but wygodny to przetrzymasz calą noc.ja te buty założyłam o 16.30 a sciągnęlam o 6.30:) nie przejmuj się tym,że będziesz jeszcze wyższa:) to nie dla kogoś zakładasz wysokie obcasy tylko dla SIEBIE:) pozdrawiam,dobrej zabawy:)

Gość ASwsASs
ok dziekuje :)

Gość ASwsASs
ale wezme baleriny bo but niezbyt wygodny hehe a kiedy moge jej juz ubrac?

Gość asdfghkj
Ja zawsze biorę ze sobą buty na zmianę, bo na wysokich obcasach chodzę rzadko i po prostu po jakimś czasie zaczynają mnie boleć nogi. A kiedy je zmienić? Kiedy zaczniesz odczuwać dyskomfort w butach na obcasach. Myślę, że elegancko wytrzymać przynajmniej ślub, ewentualnie powitanie na sali weselnej, po 2-3h nikt już nie zwraca uwagi, co masz na nogach.

Gość ASwsASs
no tak kazdy juz po kleilichu :D oki dziekuje bardzo tez tak zrobie

Gość ixyyyyyyyyyyy
i tak bedziesz paradowac z butami w reklamoweczce? kapcie jeszcze wez :D do sukienki nie musza byc koniecznie buty na obcasie co potem z nimi zrobisz? hop pod stol i do reklamoweczki ponownie? :o

Gość ASwsASs
nie no zmieszcza mi sie do torebki

Gość ixyyyyyyyyyyy
buty na obcasie tez?

Gość ASwsASs
boze bde wracala nad ranem nikt ani nie zauwazy, wroce na obcasach

Gość ixyyyyyyyyyyy
no ja dziekuje, znalezc pod stolem czyjes buty :o SMACZNEGO

Gość ASwsASs
przesadzasz hehe smieszne

Gość daaaazzzaaaamm
możesz wziąc sobie do torebki jakąs reklamowkę, a pozniej do niej włożyc buty. Nikt nie będzi Ci do niej zaglądac ;D

ja zawsze biorę,bo na co dzień nie chodzę w butach na obcasach i szybko bolą mnie nogi...oczywiście,że nie wezmę jakichś obciachowych kapci,ale eleganckie baleriny jak najbardziej tak! także nie przejmuj się innymi i baw się dobrze!

Gość gość
Temat stary, al podepnę się. Biorę balerinki na zmianę, tylko nie wiem, w co je spakować:/ w reklamówkę? Mam czarne buty na obcasie, i myslałam o małej czarnej torebce wiec mi się one nie zmieszcza, chyba ze wziełabym trochę wiekszą, ale elegancką brązową torebkę? Ale to pasować bedzie? Juz nie wiem, bo głipo mi z reklamówką zyczenia składać itp. Nie bede miał gdzie jej schowac na czas Mszy bo ktoś nas zawiezie i zostawia tam. Wiec puentując - reklamówka czy brązowa torebka do czarnych butów?:P

Gość gość
Baleriny to wiocha. Kup koturny, chociażby najniższe. Ale nie baleriny, nie jesteś kaczką :O

Gość gość
Nic nie kupuje, wesele mam jutro :P pokutuje we mnie przekonanie ze torebka musi pasowac kolorystycznie do butów, a tu by mi sie gryzło, a z drugiej strony z reklamówką popylać to mi sie nie widzi no, musze pokminic jeszcze

Gość gość
jasne, czemu nie a kiedy zmienic? kiedy ci wygodnie, może być zaraz po kościele, może być późbnym wieczorem.. nie ma się co męczyc

Gość gość
właśnie... ja mam ten sam problem, tzn biore buty na zmianę oczywiście ale W CO JE ZAPAKOWAC?????????? W SIATKĘĘĘ???? :o

Gość gość
do samochodu włożyć

Gość gość
do czyjego? :P ktoś nas zawozi, a powrot bedzie bus...

Gość gość
ja jeżdżę swoim samochodem i mam buty swoje na przebranie w środku. Ostatnio wzięłam też buty ciotek, więc może podrzucisz komuś do samochodu swoje buty?

Gość gość
problem w tym ze ja tam nikogo nie znam... a kolezanka ktorą znam tez ja ktos zawozi... auto odpada... jakieś inne propozycje? mam małą kopertówkę,,, tak z siatką smiesznie...

Gość gość
a z kościoła na salę kto odwozi?

Gość gość
znajomi, ale nie bedą na weselu, tylko zawoża

Gość gość
no to jak znajomi zawożą was z kościoła na salę, to wrzucisz im do samochodu buty, a potem ten kawałek na salę zaniesiesz. Tylko wybierz jakąś "ładniejszą" siatkę (ja mam takie w groszki) a nie z biedronki :D

Gość gość
tak myslalam o takiej papierowej jakiejs, tak tez uczynię