Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuhyjghty

proszę wejdź jesli masz konto w banku Pekao SA.

Polecane posty

Gość kuhyjghty

założyłam niedawno konto i czekam aż przyjdzie mi pocztą karta do bankomatów. żeby wykonac jakąkolwiek operacje musze miec jednak karte kodów jednorazowych. I tak sie zastanawiam - czy mam jeszcze raz iść po nią do banku? czy to tez bedzie w kopercie?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
bedzie w kopercie

Gość bghgjh
niekoniecznie, jezeli zalozylas tylko konto bankowe to nie przyjdzie ci karta kodow aby przyszly kody trzeba aktywowac konto pekao24

Gość ixyyyyyyyyyyy
mysl: skoro nie dali ci w banku to dostaniesz poczta

Gość agnes654
jesli czekasz na karte visa aby z bankomatow korzystac to najpierw przyjdzie karta a po dniu lud dwoch przyjdzie koperta z pinem. w banku ci pinu nie dadza. jesli zalozylas konto internetowe na ipko.pl to wszystko dostaniesz w banku na miejscu.

Gość bghgjh
karta do bankomatu to co innego niz karta kodow jednorazowych ja najpierw zalozylam konto i przyszla mi kata do bankomatow a pekao24 zalozylam rok pozniej i wtedy dopiero odebralam kody

Gość agnes654
no tak. nie jest powiedziane ze konto ibternetowe musisz zalozc odrazu. chodzi mi o to ze do bankmatu karta przychodzi poczta a pozniej dopiero poczta pin do nej.

Gość kuhyjghty
ale ja sama wybrałam przez telefon pin do karty i na pekao24 jestem już zalogowana. Tylko nie moge nic zrobic bo nie mam tych kodów

Gość agnes654
o rety to jesli tel wszystko zalatwialas to zadzwon do nich i zapytaj czy oni ci przysla czy musisz w banku odebrac osobiscie. ja pierwsze kody dostalam w banku ale jz kolejne przysylaja poczta.

Gość Przecież możesz korzystać z
konta internetowego zanim przyslą Ci karte kodów jednorazowych. W ustawienach konta zmieniasz na razie potwierdzenie operacji sms-em czy jakos tak i przysyłają Ci za każdym razem sms z kodem aktywacyjnym.

Gość rafaraf
Witam. Tydzień temu założyłem eurokonto intro w pekao. S.A. Dziś otrzymałem kartę bankomatową/debetową Maestro (taka różowa? fioletowa?). Zakładając konto w ulotce było wyraźnie napisane że dostenę karte MasterCard Debet Young Music (taka czarna). W umowie też mam napisane to samo a nie jakeś Maestro. Wydaje mi się że w takiej sytuacji powinni mi ją wymienić. Po pierwsze wolę MasterCard, a po drugie ta Maestro ma kolor taki pedalski troche. W każdym razie dla mnie beznadzieja