Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiingsx

Schudnąć 35 kg! Jak?

Polecane posty

Gość Wiingsx

Witam. Nazywam się Klaudia. Mam 18 lat i ważę... 91 kg! Straszne. Nie wiem jak doprowadziłam się do takiego stanu! Ale postanowiłam schudnąć. Moja waga powinna wynosić około 56 kg, więc muszę zrzucić 35kg. Nie wiem jak to zrobić. Próbowałam już kilka diet. W październiku 2011 roku ważyłam 86 kg. Wtedy przeszłam na dietę Dukana, i po 2 miesiącach ważyłam już 75 kg. Ale po tym przyszedł efekt jojo, i wylądowałam z tą wagą. Na początku roku próbowałam również dietę bezglutenową. Wiem, wiem... te diety są podobno nie zdrowe, ale jestem już zdesperowana żeby osiągnąć moją wymarzoną wagę! Jak mogę zrzucić te kilogramy? Problem polega również w tym że przez moją szkołę i pracę nie mogę "jeść zdrowo" co jest 5 posiłków dziennie itd.

To na poczatek nie jedz chleba, makaronu a warzywa surowe i gotowane, sery, mieso gotowane, 1-2 w tyg. niewielka ilosc brazowego ryzu, ryby. Jedz 3 razy dziennie, do pracy, szkoly zabieraj salatki, nie slodz, jedz malo owocow, jedz jablka, co 2 lub 3 dzien biegaj pol godzinki

jesli masz ochote możemy schudnąć razem :) ja mam cel do 24grudnia 15kg mniej czyli 75:) a dążę też do 56:P ale na poczatek 75,60,56:)

7000 kcal składa się na 1 kg wagi 1000 kcl dziennie powinnaś jeść Zero tłuszczów zwierzęcych! Chude mięso,piersi indycze i kurczaka Duzo warzyw i wody Zero gazowanego i słodyczy. Owoce owszem ale z umiarem. Zupy sa mało kaloryczne więc polecam. Cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc! skakanka,hula hop i koniecznie brzuszki oraz biegi Nie jedz po 18 Chodz na spacery,sprzataj badz w rychu.

ammarie brzuszki??? Brzuszki nic nie dadza :) jak narazie ćwiczenia areobowe :) brzuszki robią mięśnie a pod zwałami tuszczu i tak nic nie bedzie widac bo wyrobi mięsnie ale to nic nie da :)

Jest kilka rodzai brzuszkow i nie gadaj ze nie pomagaja. Schudłam opisanym sposobem 2o kg

ja sie odchudzam od 10lipca i chyba efekty widac a doszłam do tego tak: nie słodze pije tylko zioła i zielona herbate jem mięsko drobiowe, ryby ( na parze) wedliny drobiowe nie pije napojów, soków i td ( soki tak ale jak sama wyciskam) nie jem białego pieczywa zamieniłam na chrupki nie jem potraw macznych jem nabiał ale chudy, duzo kefiru, mleko 0,5% ale mozna 1,5% dużo warzyw owoce jedna porcja dziennie nie jem potraf mącznych nie jem słodyczy nie sole przyprawy sama skomponowałam tłuszcz tylko oliwa i to od święta; Ostatnio jednak zmieniam obiady:) dodaje juz zupe warzywna, drobiowe pulpety, leczo, krewetki, ryż czasem np 2 ziemniaki:) ale z umiarem np w poniedziałek ryz we wtorek juz obiad mięsko plus surówka, we wtorek zupa i potem znów surówka :); Staram sie jeść zdrowo a dieta to MŻ i 1000kcl z przelotem do 1200 bo tyle powinnam jeść 1100/1200 ale raczej jem 1000:) Ja na takiej diecie chudne, na poczatek popadłam w skrajnośc:) jak gotowałam dla rodziny to w skrajnośc popadłam, teraz np gotuje pierogi to normalnie próbuję czy juz dobre, sos miesko to samo :) i chudne a efektu jojo nie bedzie ( taka mam nadzieje) bo CHYBA jem w miarę rozsondnie :)

ammarie i czego sie tak oburzasz... Jesli sa różne to napisz o jakie Ci chodzi bo z tego co wiem od specjalistów pomagają ćwiczenia AEROBOWE, aby ćwiczenia spaliły tuszcz musisz sie zmeczyc, musi byc to ruch i to konkretny ( bieganie, pływanie i td).

ammarie nie jedz po 18 KOLEJNY MIT!!! Mozesz zjeśc ostatni posiłek 3godz przed snem czyli jak zasypiasz no o 22:00 to możesz zjeść o 19:00, chodzi o to aby zjeść ale zaraz nie leżeć tylko jeszcze cos robic, wcale nie jest tak że max do 18:)