Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona_mamusiaa

Jak często macie sex?

Polecane posty

Gość kobiety po ciąży
zauważyłem że dają mniej przyjemności z seksu trochę no ale i tak kocham moją żonę i dzieciaki a seks mamy normalnie przeciętnie tak ze 3 razy na tydzień ale róznie to wypada :D A i byłem w szoku jak kobieta chce się kochać w ciąży ....nie wiedziałem o tym

Gość paplitos
Jeżeli już używasz tego określenia, to pytanie powinno brzmieć: Jak często UPRAWIACIE seks, a nie- MACIE seks, nie tłumaczcie wprost z angielskiego!! - dziecko jedno, małe - seks różnie, od 1- 6 razy w tygodniu, średnio 14 razy miesięcznie? Powiedzmy... - czasami jak się kładę to czuję się zmęczona, ale jak mąż mnie pobudzi to już nabieram ochoty, bywa, choć rzadziej, i odwrotnie (tzn. ja namawiam mężą :P). Ale tak żeby któreś z nas się zmuszało, chyba nie było...

Gość kobiety po ciąży
bywa, choć rzadziej, i odwrotnie (tzn. ja namawiam mężą ). To dobrze że nie tylko on się musi starać :) w związku bo często tak jest właśnie dlatego porzuciłem moją wcześniejszą kobietę a dzisiaj jestem szczęśliwy i mam rodzinę

Gość Mąż nie myje zębów
Mężuś nie myje zębów, więc mam gdzieś uprawianie z nim seksu. Przestał mnie podniecać. Nie dosyć, że smród z buzi, to jeszcze smród piwska i papierochów.

Gość Mężuś :P
Mąż nie myje zębów Masz obwisłe cycki :P

Gość Mężuś :P
i śmierdzącą pochwę :(

Gość załamaana33
1 dziecko półroczne, od 15 miesięcy nie urawiam sexu 😭 mąż nie chce, w ciąży nie bo się bał, a teraz nie mam pojęcia. Na moje zaczepki albo nie reaguje albo każe "dać sobie spokuj" :-( Wyglądam lepiej niż przed ciążą więc to nie o to chodzi. Teraz zaczynam rózumieć kobiety które mają kochanków.

Gość ADA tak nie wypada
1. Mamy jedno dziecko 2. Co dwa dni, a w weekend codziennie 3. Sama chce. Ja mam nom stop ochotę, ale zmęczenie bierze górę i tylko co drugi dzień.

Gość tym razem na pomarańczowoooo
1.dwoje dzieci 2. Ile się da :D czasem 10 razy w tyg czasem 5 3. Decyduje się, bo chce :D Uwielbiam seks pod przeróżnymi postaciami, wszelkie fetysze, lekkie bdsm, gadżety, zabawki, seks telefon czy pokaziki na skype dla urozmaicenia jak mąż się w pracy nudzi to mu czas umile ;) Ogólnie seks to jedna z najważniejszych sfer w naszym życiu

Gość lulu88
jedno dziecko-drugie w drodze seks raz w tyg lub raz na dwa z inicjatywy meza ,po pierwszej ciazy libido spadlo do zera ,zreszta maz nie potrafi mnie rozpalic ,wole sobie sama zrobic dobrze i tu moge nawet codziennie

Gość do buhahahha
1. jedno dziecko 2. 1-3 razy w tygodniu. 3. Nikt nikogo nie naciska, dla mnie seks jest lekiem na wszystko (dobry po meczacym dniu, gdy jestem chora :P)

Gość gosciuuu
1. Dziecko będzie za chwile - jestem tydzień po terminie 2. Sex - różnie. Raz w tygodniu lub codziennie. Zależy od samopoczucia a w ciazy wiadomo - różnie bywa szczególnie na końcówce. Ale często radzimy sobie tez w inny sposób :) 3. Raz mąż inicjuje raz ja - czasem wychodzi z "niczego". Wyglupiamy sie i za chwilę kochamy :)

Gość gość
1 dziecko, drugie w drodze. Teraz w ciąży kilka razy w tygodniu. Oboje chcemy, raz inicjuje mąż, raz ja. Jak mieliśmy tylko córkę i nie byłam w ciąży, to tylko w weekendy się kochaliśmy, bo codziennie późno wracałam z pracy i byłam padnięta. Mąż się dobierał, a ja nawet nie czułam, bo już dawno spałam, więc dawał sobie spokój.