Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojapierdoooole

Trafiłam do izby wytrzeźwień, szok!

Polecane posty

Gość Gremlin 27
Bzdur nie będe czytała !

Gość Gremlin 27
Znam ta ustawe pyt czy ty czytales konstytucje i byles kiedys pensionariuszem izby wytrzezwien

Gość henio.
No właśnie , ktoś coś powiedział i reszta powtarza , a nikomu nie chce się przeczytać Ustawy .

Gość moja ciotka123
Moja ciotka tez trafiła w sierpniu na taką izbę, bo była po 2 piwach, niosła w torbie 6 piw do domu dla gości, jedna butla jej wypadła z reklamówki, ale nie potłukła się, jechała policja, zatrzymali ją i zwinęli. Zapłaciła 100 zł, po wielkich prośbach panów policjantów. Upokorzenie dla całej rodziny. Nie rozmawiam z nią od tego incydentu.

Gość Gremlin 27
Zeby zostac przyjetym na izbe trzeba miec 0,5 promila w wydychanym powietrzu minimum. Pobyt ok 250 zl (za smierdzaco koszule, przescieradlo dziurawe i koc + to ze klada lache nawet jak jestes umierajacy. O posilku nie ma mowy.) nie pisz wiec bzdur. Izba wytrzezwien to skandal kurwa jak wiele rzeczy w tym pieknym lecz chorym kraju.

Gość moja ciotka123
Po spożyciu 2 piw to miał więcej niż 0,5 więc ją zwinęli i potraktowali jak pijaczkę, przecież piwo wypadło z torby na ulice.

Gość Gremlin 27
Ja po 10 mialem 0,64 !! Na krwi !!

Gość a może może może
Po piwkach ma się dużo i szybko, ale potem spada szybko. Kiedyś znajomy wypił drinka i 2 piwa i miał 1, 76