Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takiemalepytanko

Studia, pomocy!

Polecane posty

Gość Takiemalepytanko

Witam wszystkich. Mam pytanie. Chodzi o to, że postanowiłam iść w tym roku na studia (późno się zorientowałam- dziś) i nie wiem czy mój wniosek zostanie rozpatrzony, bo na stronie napisane jest że rekrutacja prowadzona jest do 17.09.12r., zarejestrowałam się dziś, ale czy wezmą mnie pod uwagę jeśli opłatę rekrutacyjną uiszczę w poniedziałek? Czy już będzie za późno? Będę wdzięczna za odpowiedzi...

Gość Takiemalepytanko
Pomoże ktoś?

Gość Takiemalepytanko
No tak, trzeba było dać tytuł: "napalona studentka czeka na niegrzecznego profesora żeby wstawił jej pałę", byłby większy odzew...

Gość zejakcoznowu
Skoro do 17, to 17 jeszcze da radę :)

Gość Takiemalepytanko
Kurcze, fajnie by było. A jeśli przelew dojdzie np 19?

Gość zejakcoznowu
Jeśli prywatna uczelnia to chyba tym bardziej, w każdym razie jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Gość zejakcoznowu
Na twoim miejscu zrobiłabym jeszcze dziś internetowy, wtedy dojdzie w poniedziałek rano.

Gość Takiemalepytanko
Publiczna. Dzięki za odpowiedź ;)

Gość .TTT
jak przelew nie dojdzie na czas to Cię nie wezmą pod uwagę. Ale wtedy możesz pisać odwołanie, tyle, że trzeba czekać na odpowiedź.

Gość zejakcoznowu
Ja w tamtym roku składałam na niepubliczną i widać było, że terminy mają głęboko gdzieś, niestety studentów też, oj nieprzyjemnie było, więc w końcu ich olałam ;)

Gość .TTT
ja miałam dokładnie taką samą sytuacje jak Ty, wysłałam kasę w ostatni dzień i niestety nie doszło na czas. Więc jak możesz to wysyłaj dziś. Czym szybciej tym lepiej.

Gość Takiemalepytanko
Dzięki za odzew ;) Zobaczymy co z tego będzie, spróbuję wysłać dziś, jeśli się nie uda, to odpuszczę w tym roku.

Gość .TTT
Wysyłaj, a jak nie dojdzie to się nie łam, zadzwonisz tam do nich i przedstawisz sytuacje. Mnie poradzili odwołanie pisać i rozpatrzyli pozytywnie :). Tyle, że trzeba było czekać miesiąc na odzew..

Gość zejakcoznowu
Ile masz lat? Ja miałam rok przerwy w nauce i chyba bym zwariowała gdyby miał mnie czekać kolejny. Ale to też zależy w jakim mieście żyjesz, niestety moje nie należy do ośrodków studenckich ;/

Gość Aloha Niunie :)
Takiemalepytanko Witam wszystkich. Mam pytanie. Chodzi o to, że postanowiłam iść w tym roku na studia (późno się zorientowałam- dziś) i nie wiem czy mój wniosek zostanie rozpatrzony, bo na stronie napisane jest że rekrutacja prowadzona jest do 17.09.12r., zarejestrowałam się dziś, ale czy wezmą mnie pod uwagę jeśli opłatę rekrutacyjną uiszczę w poniedziałek? Czy już będzie za późno? Będę wdzięczna za odpowiedzi... - Bez problemu. Na płatnych studiach kasa jest ważna i nikt ci nie będzie robił problemów. ja studiuję jak mi się chce. ma przykład jutro mi się nie chce zanieść projektu w sesji poprawkowej i zaniosę na pierwsze zajęcia :P

Gość Takiemalepytanko
Aloha Niunie :) - to nie są płatne studia, więc nie ma lekko :/ zejakcoznowu- tej zimy będzie 19, jestem tegoroczną maturzystką, ale miałam poprawkową maturę z matmy...

Gość fsfsavsdvsdv
przyjma cie, spokojnie :)

Gość Takiemalepytanko
fsfsavsdvsdv- dzięki ;)

Gość dscseds
jeśli to studia za kase to cie przyjmą z otwartymi ramionami :D jeśli dzienne, niepłatne to nie wiem bo ja studiowałam medycyne. ale na jakis łopatologiach może przejdzie

Gość zejakcoznowu
Dajesz na studia, dobrze Ci radzę, takie roczne roczne wakacje to w końcu bokiem wychodzą, ja mam wielkiego banana na twarzy jak tylko pomyślę, że już pod koniec września się wyprowadzam, a w październiku pierwsze zajęcia, coś konkretnego do roboty :D Nigdy więcej przerwy w nauce, żadnych dziekanek nie planuje, brrrr

Gość Takiemalepytanko
zejakcoznowu- cholera, myślałam że jak zrobię tę roczną przerwę to będzie fajnie :/ Bo odpocznę, pójdę do pracy, pouczę się języków i zrobię to na co nie miałam czasu w liceum. Ale w sumie masz chyba rację że taka przerwa to nic dobrego :P