Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z krainy czarów :)

Czy mu zależy na mnie?

Polecane posty

Dlaczego facet który zabiegal o moje względy nagle zaczał mnie ignorować. Natomiast jak się ladnie ubiorę to pyta gdzie się wybieram i czy wogole wracam po pracy do domu a może ja nie nocuję w domu. Takie pytania usłyszalam ostatnio.Powiem nie było to miłe z jego strony raczej zlośliwe a ja dla niego się wystroilam.Najbardziej w większym gronie jak jesteśmy to normalnie udaje że mnie nie zna a jeszcze miesiąc temu gotów byl dla mnie wszystko zrobić.Co o tym myślicie?

nie lubie gierek i ludzi w nie sie bawiacych .Niezaleznie co on mysli, prowadzi jakas gre. Psa ogrodnika np.

Gość trytka31
olewałaś go pewnie i zmienil postepowanie...ja tak mialam ze facet za mna lazil, probowal sie spotkac blizej a ja udawalam niedostepna, to sie koles zawinal...

Może nie olewalam ale udawalam slodką idiotkę która nie wie o co facetowi chodzi. Nie lubię przejmować paleczki i uznalam ze za mało się stara.Dużo było fajnych slów a nawet przytulania ale nie było konkretnych czynów choćby zaproszenia na kawę.Co oczywiście nie oznacza że nic nie czuje do niego bo tak nie jest. Cholernie mi się podoba i bardzoo go lubię :). Tylko co teraz z tym zobić bo traktuje mnie jak znajomą :(.A z drugiej strony mam wrażenie że jest zazdrosny.