Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Materdeus Ona

Jak się żyje ludziom bez pasji?

Polecane posty

Gość meg41
wydumane na pewno nie. ale z czasem czlowiek zapomina jak to kiedy bylo. ja wrocilam do muzykowania jak tylko moja mala podrosla :-) i jestem cala szczesliwa.brzdakam sobie na keboardzie i planuje kupic kiedys pianinko. uszy wszyscy musza zatykac ale jest fajnie. i mala sie cieszy bo gramy wszystkie jej piosenki:-)

Gość ja nie rozumiem mam tego tyle
szukaj tego co możesz robić, co jest potrzebne? ...nie denerwują cię meble z płyty wiórowej, które rozłażą się przy pierwszym trzaśnięciu? mnie wkurzały... wiec wzięłam z piwnicy starą komodę od teściowej... poczytałam w necie i mam piękny mebel z litego drewna w pokoju, zrobiłm juz w sumie 3 rzeczy, ale na to to już kompletnie nie mam czasu... choć na prawdę fajna zabawa jak ktoś ma czas.

Gość Materdeus Ona
uciekam, dzięki za miłą krótką dyskusję, moze niebawem jeszcze popiszemy. pozdrawiam!!

Gość w wolnym czasie mozesz zostac
wolontariuszem. to proste. wypelniasz ankiete online i zaznaczas dziedzine wolontariatu ktora cie interesuje - odwiedzanie dzieci w szpitalach (zeby poczytac im bajki), odwiedzanie dzieci w placowkach opiekunczo wychowawczych (zeby sie z nimi pobawic), odwiedzanie starszych w domach starcow (zeby pogadac o zyciu i rozegrac partyjke szachow), odwiedzanie swietlic publicznych (zeby pomoc dzieciom z ubogich rodzin odrabiac lekcje i przygotowywac sie do sprawdzianow) itd., dalej zaznaczasz dni w ktore jestes dyspozycyjna i inne wymagane informacje. moglabys tez wlaczyc sie w akcje szlachetnej paczki, albo stworzyc rodzinne pogotowie opiekuncze dla noworodkow i niemowlat (np. maks 2-3), zeby nie trafialy z neonatologii do instytucji tylko do domu, a od ciebie do docelowej rodziny adopcyjnej. kurcze dziewczyno moglabys zrobic tyle dobrego w wolnym czasie gdybys mniej narzekala i mniej siedziala na kafe, bo internet sie nie konczy na forach i wbrew temu co ci sie wydaje wiecej sie dowiesz z google niz od ludzi na kafe. no chyba, ze twoim celem jest ponarzekanie sobie zeby sobie ulzyc i poszukac usprawiedliwienia swojej bezradnosci u innych...

Gość Materdeus Ona
wiesz, takie fora są po to żeby sobie ponarzekać też :-) Ale dzięki za wpis, troche przetarlas mi oczy :-)

Gość hołota a a
Ponarzekać... kobiety... wy jesteście totalnym nieporozumieniem. Pogadała sobie bo jej źle było i wróci do swojej gów nia nej rzeczywistości. Takie rzeczy się leczy

Gość gość
ludzie bez pasji siedzą na kafe

Gość gość
3/4 ludzi nie ma pasji. Pasja to takie 200% hobby, któremu oddajesz się bez reszty. Dla himalaistów wspinanie jest pasją. A większość ludzi ma różne zainteresowania. Jedni uwielbiają czytać książki, inni wycieczki górskie, ale to są zainteresowania, hobby, a nie pasje.