Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bardzo wiem...

Gdzie poznać normalnego faceta?

Polecane posty

Gość nie bardzo wiem...

Jak wyżej. W klubach faceci chcą przelecieć, na czacie podobnie, ze znajomych jakoś kandydatów nie ma. Gdzie poznałyście swoich chłopaków?

Gość facet taki.....
ile masz lat

Gość na kafeterii
:classic_cool:

Może to Cię zaskoczyć, ale każdy normalny facet będzie chciał Cię przelecieć, a taki naprawdę kochający to i będzie chciał porozmawiać :classic_cool:

Gość dupny gość
normalnego czyli takiego co przeleciał już swoje osiedle plus pół miasta aż do rzeki ? czy prawiczka, który czeka na dziewicę ? kto jest normalny ?

Gość nie bardzo wiem...
22 lata

Gość nie bardzo wiem...
taaa... poznałam takiego co chciał pogadać, za to z seksem było cieniutko (tzn. w ogóle nie było). Miły, porządny gość się wydawał i zaprosił mnie tylko raz do domu, a potem już jakoś nie, bo siostra albo musi pracować...

Gość agniecha3030
nie ma normalnych mężczyzn ,wiec nie ma takiego miejsca byś mogła takowego poznac. przykre ale prawdziwe.

Gość nie bardzo wiem...
eee tam stary ważne żeby miał w głowie poukładane i w miarę dobrze wyglądał. Stary to po 30 :P

Gość nie bardzo wiem...
nie ma normalnych mężczyzn ,wiec nie ma takiego miejsca byś mogła takowego poznac. przykre ale prawdziwe. paru normalnych znam, ale zajęci rzecz jasna są

Gość dupny gość
głupia jesteś agniecha z takim podejściem chooyowym równie dobrze każdy facet mógłyby napisać, ze nie ma normalnych dziewczyn , co jet oczywiście bzdurą oj, głupiutka

Gość agniecha3030
a może tych co uważasz za normalnych to nie znasz do końca ? mężczyzni to takie ukrywacze swojego prawdziwego oblicza

Gość agniecha3030
głupi to sam jesteś

Gość nie bardzo wiem...
tzn. wszyscy faceci to świnie i zboki? no nie zgodzę się... uważam, że tak z 80% jest do dupy, a z 20% da się jakoś żyć.

Gość Nadieżda
Jest normalny facet :) - inteligenty, oczytany i elegancki gentelman z klasą. Poznany na studiach i naturalnie zajęty przeze mnie :)

Gość dupny gość
a z was są koorwy dajecie dooy z własnej nieprzymuszonej woli, prawda ? później narzekacie , że zostawił, ze cham, świnia ktoś was zgwalcił czy nóżki same się rozjechały ?

Gość fizia mizia kizia
normalny facet jest taki jak większość, mniejszość nie jest normalna co ty masz z tą mniejszością? sam jesteś pieprznięty?

Gość dupny gość
co to za pytanie " gdzie znajdę normalnego faceta" nie wnosę nic do dyskusji ? qrwa, a co to za dyskusja ? no gdzie tacy są ? w pubie, na dsykotece, w kościele, na ulicy Słowackiego, na skrzyżowaniu , na rondzie, w kiblu na Orlenie ? co to za poziom, pełzający po bruku gdzie ? w doopie

Gość przygnebiony123
A skąd jesteś Autorko?

Gość Lord Arkadiusz25
Normalny facet w odróżnieniu od faceta nienormalnego (Homo Insanito), jest całkowicie normalny i odznacza się nadzwyczajną niewrażliwością na zdarzenia wokół niego. Gdy coś wokół niego się zdarzy, reaguje normalnie, zgodnie z ogólnie wypracowanym zwyczajem. Przykładowo, gdy wybuchnie pożar, nie gasi go, ale zaczyna biegać, wrzeszczeć i uciekać, jako że jest to normalne zachowanie.

Gość Michalina28
WItam, mysle, ze ciekawym facetem bedzie kazdy, w ktorym jestesmy w stanie sie zakochac, tak samo w druga strone odnosnie kobiet, wedlug nich jestesmy zrzedliwe, apodyktyczne histeryczne, infantylne itp. Uwazam, ze jesli chcecie kogos poznac najwazniejsze jest to by nie zamykac sie na swiat/ludzi tylko byc otwartm i czerpac z zycia ile sie tylko uda:))) Ja po nieudanym pierwszym zwiazku czekalam czekalam, czekalam....i nic - jestem strasznie wstydliwą osobą i z tego względu często odstraszam moje otoczenie, postanowilam wiec skorzystac z portalu matrymonialnego, byl to chyba portal Samotne Serca pl czy jakos tak, niewazne, rzecz w tym, ze zaczelam liczyc na sibie, nie czekajac na tego jedynego, ktory zjawi sie tuz przed moim ostatnim tchnieniem, albo i w ogole hehe tylko zaczelam sama na wlasna reke poszukiwac milosci:) co najwazniejsze znalazlam ja i jestem juz 2 lata po slubie.. Dlatego tez trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, ze w koncu kazda z Was odnajdzie swoja wlasna polowke z ktora bedzie wiesc dlugie i szczescliwe zycie - taka mala przepowiednia dla Was ode mnie:)