Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfetkakilov

BYŁY MĄŻ 3 lata NIE WIDZIAŁ DZIECKA

Polecane posty

Gość Smerfetkakilov

witam, mam problem. rozwiodłam się z mężem 3 lata temu, od tego czasu on wyjechał za granicę i nie kontaktuje sie ze mną ani z dzieckiem, poprostu wymazał nas z serca,pamięci, nie chce miec z nami kontaktu. Ostatnio chciałam wyrobic dziecku paszport,to nie mam nawet nr tel,do byłego męża,a jego zgoda jest potrzebna na paszport..poza tym-pisze do niego na nk i fb,ale nie odpisuje mi,ignoruje mnie,. jego rodzina to samo, 3lata nie zadzwonili nawet aby zapytac o wnuka. czy jest jakies rozwiązanie tej chorej sytacji???

Gość superowyyyy
sąd

Gość ghfghg
Ja nie widziałam mojego ojca już z 10 lat :P A ile dziecko ma lat?

Gość Smerfetkakilov
WŁASNIE myslalam nad sądem,ale czytalam,ze sąd nikogo nie może zmusic do kontaktów z własnym dzieckiem..

Gość Smerfetkakilov
dziecko ma w tej chwili 7 lat, ostatni raz widzialo swojego ojca jak mial 4 latka.

Gość odhsiheioheo
ale sąd nie po to żeby zmusic do kontaktow, tylko żeby odebrac mu prawa rodzicielskie zebys sama mogła legalnie decydowac o paszporcie, szkole, lekarzach itp...

Gość ale nikt nie pisze o zmuszaniu
do kontaktów, tylko o drodze sądowej w celu wyrobienia paszportu

Gość Lord Arkadiusz25
Nie zmusisz go do miłości na siłę. Nie chce mieć kontaktów z dzieckiem, trudno. Jedynie prawa rodzicielskie mu odbierz (właśnie do załatwiania dupereli urzędowych).

Gość dokładnie- sąd możemu odebrać
prawa rodzicielskie, dzięki czemu będziesz mogła bez problemu wyrobic choćby paszport, a do kontaktów niestety nic go nie zmusi, kiedys pewnie przypomni sobie o dziecku- znam to z autopsji niestety