Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawi

Gdzie studiować w Szczecinie?

Polecane posty

Gość nawi

Witam wszystkich. Chciałbym złożyć dokumenty na uczelnię w Szczecinie, tyle że do tej pory nie wiem, co bym chciał robić w życiu. Jestem dobry w przedmiotach ścisłych. Myślałem o ZUT albo o Akademii Morskiej, tyle że nie mogę zdecydować się, co bym chciał studiować. Transport, a może Geodezję i Kartografię? Nie wiem, czy są jeszcze wolne miejsca. Co myślicie o wyżej wymienionych kierunkach? I na jakiej uczelni najlepiej by było studiować?

Gość dupny gość
może w Szczecinie ?

Gość lexus23
Na kierunek Transport na AM w Szczecinie, z tego, co się orientuję, trwa jeszcze rekrutacja. Sama uczelnia jest dobrą uczelnią techniczną.

Gość małżyk
Odnawiam temat. Może ktoś z Was studiował Transport na Akademii Morskiej w Szczecinie i mógłby się wypowiedzieć, czy warto?

Gość zalzi
Pewnie, że warto. Zarobki po tym kierunku są niezłe. A sam kierunek nie jest taki trudny (przynajmniej w porównaniu z Mechatroniką).

Gość marcinek995
Gdzie studiować w Szczecinie ? Nie wiesz ? Musisz odwiedzić tą stronę www.kierunki.net/wybor-kierunku-studiow Sprawdzisz sobie jakie są uczelnie w Szczecinie a może spodoba ci się jakiś inny kierunek w innym mieście :) Myślę że chociaż trochę pomogłem pozdrawiam