Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HISZPAŃSKA PAELIA

WTOPA W RESTAURACJI :-((

Polecane posty

Gość HISZPAŃSKA PAELIA

BYŁEM Z DZIEWCZYNĄ W RESTAURACJI HISZPAŃSKIEJ I ZAMÓWILIŚMY PAELIĘ. JA NIGDY TEGO NIE JADŁEM, ALE Z JEJ POWODU CHCIAŁEM SPRÓBOWAĆ. PODALI NAM TĄ PAELIĘ I PATRZĘ, A TAM BYŁY KREWETKI, TYLKO ŻE JAKIEŚ INNE WYMIESZANE Z TYMI WARZYWAMI I RYŻEM CZY CÓŚ. JA OCZYWIŚCIE POCZEKAĆ NA NIĄ ŻEBY ZOBACZYĆ JAK SIĘ TO JE, ZACZĄŁEM PIERWSZY JEŚĆ PROBLEM W TYM, ŻE JA ZLJADŁEM KREWETKI W TEJ CAŁEJ SKORUPIE:-( GRYZĄC JAKOŚ NIE ZA BARDZO WYDAWAŁO MI SIĘ TO DANIE, TWARDE I STAWAŁO MI W GARDLE, ALE JEM. DZIEWCZYNA ZATRZYMAŁA MNIE I ZAPYTAŁA CO ROBIĘ, ŻE TYCH SKORUPEK SIĘ NIE JE, A SIĘ JE OBIERA !!!!! ZROBIŁEM SIĘ CZERWONY JAK BURAK I DO KOŃCA SPOTKANIA KREWETKI SIEDZIAŁY MI W ŻOŁĄDKU. MAM TYLKO NADZIEJĘ, ŻE TE SKORUPKI NIE BĘDĄ MNIE BOLEĆ GDY BĘDĄ WYCHODZIĆ MI DRUGĄ STRONĄ. WTOPA PO PROSTU :-(((

Gość stjudentkaaaaa
to trzeba było ją zabrac na kebsa

Gość August the 1st
albo zapieksa

Gość sdfghjkl
JESZCZE NIE JADLAM PAELI Z KREWETKAMI W SORUPIE:D mnie osobiscie nie smakuje, wole schabowy z buraczkami i pommes, nie wiem po co ludzie sie wysilaja jadajac takie swinstwa, tzeba miec swoj styl, a nie wyzej srac jak dope miec:O.

Gość Rosia777
Tak naprawdę paela jest jedzeniem prostych ludzi , natomiast nie wiedziec dla czego urosła do synonimu wykwintnego dania. Biedny Hiszpan do ryżu wsypywał wszystko co miał więc kawaklki mięsa,warzyw itp. podobnie jak Szkocki haggis (nasza kaszanka lepsza)

Gość moim zdaniem tanio
hehe, trzeba bylo zamowic wersje Valencia, tam jest kurczak zamiast krewetek :)

Gość Gieniek w gomaczkach
Albo trzeba było zaprosić ją na hamburksa!