Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka20

ankieta dla mających problemy z zaśnięciem :)

Polecane posty

Gość ankieterka20

Tak jak w temacie wyżej ;] jedziemy bo zaśniemy ;] pytania nie mają ze sobą nic wspólnego po to aby było ciekawiej ; ) 1. Słodkie , kwaśne , słone , pikantne ? np.dania 2. coś czego nigdy nie zjadłabyś/zjadłbyś ? 3. pocztę e-mail masz na portalu ? 4. najlepszy film w roku 2012 który dotychczas oglądałeś/oglądałaś ? 5. aktualnie wypełniasz ankietę na : laptop , komputer stacjonarny , tablet , telefon ? 6. jakiej orientacji seksualnej jesteś ? 7. gdybyś miał/miała opuścić Polskę z pełną walizką pieniędzy jakim miejscem byś ją zastąpiła ? 8. Czy zdarzył Ci się w życiu przygodny seks bez zobowiązań ? 9. Dlaczego nie śpisz ? 10. Jesteś w związku czy singlem/singielką ? 11. Czy dzielisz z kimś aktualnie łóżko ? 12. Z natury realista , pesymista , optymista , niepoprawny romantyk ? 13. Jakimi językami posługujesz się na tyle aby załatwić nimi codzienne sprawy ? 14. Planujesz bądź posiadasz dzieci , jeśli tak to ile ? 15. Chipsy o jakim smaku ? 16. Co lepiej brzmi cipka , piczka , pipa , cipa ? [wiem i w tym momencie zastanawiasz się czy osoba robiąca ankietę jest normalna ? podpowiem Ci : NIE ] ;b 17. Lody w kubku , rożku czy na patyku ? 18. Coś najbardziej szalonego co zrobiłaś w łóżku z partnerem ? ;D 19. Najładniejsze według Ciebie imię męskie oraz żeńskie ? 20. Jakiego wieku chciałbyś/chciałabyś dożyć ? 21. palisz papierosy ? jeśli tak to jakie ? 22. z jakich supermarketów korzystasz najczęściej ?

Gość 20mbmadzia
1.słodkie 2. pająk 3. wp 4. Project X 5. laptop 6. hetero 7. hiszpania 8. nie 9. nie mogę zasnąć 10. singielką 11. z kotem 12. optymistka 13. polski , angielski 14. narazie nie planuję 15. ser-cebula 16. piczka 17. rożek 18. smarowałam się czekoladą 19. Maja , Mateusz 20. 90 lat by mi wystarczyło 21. nie palę 22. cerrefour ,

Gość kłandotekiromareiromakarena
1. pikantne 2. jestem wszystkożerny 3, gmail 4. facet do dziecka , 21 jump street 5. stacjonarny 6. heteroseksualny 7. turcja 8. tak 9. mam nockę w pracy 10. w związku 11.nie 12. realista 13. polski , angieslki , niemiecki 14. mam 2 dzieci 15. serowo cebulowe , bekon 16. cipka 17. na patyku 18. wstydzę się 19. matylda , marcin 20. ile dożyje tyle dożyje 21. palę , LM 22. biedronka , lidl

Gość bgfbfdbg
1. słodkie 2. koniny 3. interia 4. Sissi 5. laptop 6. bi 7. czeska Praga 8. tak 9. nie umiem zasnac 10. w związku 11. z mężem 12. realista 13. polski, angielski 14. planuje - 2 15. slone 16. cipka 17. na patyku 18. lizal mi odbyt 19. Magdalena/Michał 20. 100 21. nie 22. Real, tesco

Gość kumk o o o o o
1. słodkie 2. węża 3. wp 4. zaden 5. stacjonarny 6. hetero 7. Węgry 8. tak 9. nie umiem 10. w związku 11. tak 12. realista 13. angielski, polski 14. tak - 2 albo 3 15. zielona cebulka 16. cipka 17. na patyku 18. tajemnica 19. Maria/Maciej 20. 100 21. nie 22. carrefour, lidl, kaufland