Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też rozwodnik

Co to się dzieje że tyle rozwodów ?

Polecane posty

Gość też rozwodnik

Ja byłem w związku małżeńskim równe 5 lat.Moi żonaci kumple "wytrzymali" odpowiednio 4,7 i 10 lat a jeden co się ochajtał w tamtym roku już się rozwiódł. Nie wiem co to się dzieje,mam trochę znajomych i rozwód za rozwodem!

Gość ja mam bezpłatne oszczędno--
wszyscy idą na łatwiznę--takie czasy. wszędzie jest moda na łatwe,beztroskie zycie--i to są pózniej tego skutki.

Gość Kwiat Jabloni
Tez jestem rozwodka... Nie udalo mi sie...a szkoda ! bo RODZINA to SWIETA rzecz!!

Gość Kwiat Jabloni
Nie wiem co moze dac kobiecie ? zabiedzona polak... I chciaz u mnie powodem rozwodu byl "caloksztalt"..... Jest nieprawopodobnie duzo zdrad!!!! Szczegolnie panowie po 50-tce...dostaja jakiegos "oszoloma".... Zwociliscie na to uwage! nie wierygodne wrecz! jak panicznie boja sie starosci!!

Gość Małgorzata co ma fiata
Przyszła moda na rozwody z USA tak jak moda na jedzenie fast-foodów :)

Gość aaaaaaaasdedf
facetom sie w glowie pierdoli, dla nich tylko se wazny i inne dupy. baby nie sa lepsze. mam kolezanke na ktora chlop robil za granicami kraju a ona dupy daje na prawo i lewo , zakochala sie i zerwala z mezem dla chlopa ktorego zna pare dni. Swoja droga to ciekawe ile ten bedzie dobrowolnie ja utrzymywal i jej córkę bo przeciez babka nie pracuje

Gość ks. Mateusz
podstawowym powodem rozwodu jest małżeństwo

Gość wjbejb cnd mkv dmv mfvmdf vmd,
popierdli ją a potem puści jak burą sukę--i będzie sie pętała męża o powrót. głupia suka

Gość wjbejb cnd mkv dmv mfvmdf vmd,
popierdoli ****

Gość Kwiat Jabloni
To prawda, ze coraz czesciej, widzi sie pana z panienka, w wieku jego corki lub syna.... Moda z ameryki czy Europy nie ma z tym nic wspolnego.... To bark stosowania w naszym zyciu codziennym.... DEKALOGU..... W ktorym jest tak malo!! i tak duzo zarazem!!

Gość słaba w łóżku
Niedopasowanie seksualne i zdrady to główna przyczyna :o

Kurwom tylko dupczenie w głowie i takie szmaty długo nie wytrzymują z jednym fiutem.

Gość aaaaaaaasdedf
nie wincie tylko kobiet o rozpady bo w wiekszosci to mezczyni sa winni poszukując nowych wyzwań, mlodszych ciał do zamoczenia.....moja znajoma to rzeczywiscie kurestwo w czystej postaci no ale wiekszosc kobiet jest w porzadku. To mężczyzni sprowadzaja malzenstwo glownie do sexu

Gość ks. Mateusz
bzdury piszecie, c i p a to nie mydło, więc się nie wymydli

Gość aaaaaaaasdedf
michał nie win kobiet porzadnych za to ze glownie podobaja ci sie kurwy szukajace kasiastego. tak to jest jak sie mierzy za wysoko

Tu nie choodzi o kasę. Każda kobieta musi być mocno zerżnięta jak dziwka, wtedy nie odejdzie.

Gość myszka miki gra w guziki
a dlaczego mam sie nie rozwiesc jezeli mi sie nie uklada? po co sie meczyc, dla innych na pokaz, nie te czasy, nikt juz nikogo nie zaszantazuje " a co ludzie powiedza?"

Kobiety się kurwią, mają przygody z facetami z penisem 20cm+ i później kurwom taki normalny przeciętny nie jest w stanie dogodzić.

''a dlaczego mam sie nie rozwiesc jezeli mi sie nie uklada? po co sie meczyc, dla innych na pokaz, nie te czasy, nikt juz nikogo nie zaszantazuje " a co ludzie powiedza?" '' Chcesz się rozwieść bo zdradzałaś męża i wiesz, że inny facet potrafi cię mocniej zapiąć?

Gość aaaaaaaasdedf
oj michal widze u ciebie frustracje ze hoho nie wszytskie to kurwy a Ty ferdynandzie niestety racji nie masz jesli baba chce bogatego to niech tego samego wymaga od siebie a nie dizie na latwizne by byc cudza utrzymanka. To mało ambitne i głupie

Gość Kwiat Jabloni
Michal...widze, ze masz kompleksy...i powazny problem... nic tu po mnie...wszystko zawsze zeszmacice...o niczym nie mozna porozmawiac!...wszydzie tylko! ku.rwy ch.uje...dziwki i tak dalej.... A ja mysle ze zawsze w rodzinie ktora sie rozpada ...jest osoba poszkodowana...i zraniona...i to -BARDZO!!! nie wspominajac o dzieciach...ktorym to! fundujemy ...pieklo na ziemi... Pozdrawiam ..zmykam!

mi sie wydaje ze kiedy ludzie maja nieporozumienia, nie chca ze soba rozmawiac, wyjasniac. wola odpuscic bo tak latwiej, prosciej, nie trzeba wkladac sily i energii aby znowu bylo dobrze. wiec najlatwiej sie rozstac wsrod moich znajomych jest wiele malzenstw. ostatnio rozpadly sie dwa. jedno bo ona nie wiedziala czy go kocha miloscia jak faceta czy jako przyjaciela, ale wzieli slub i wyszlo ze jednak go nie kocha. jej sprawa ale bylo wsrod naszej paczki o tym glosno druga para to ona juz go zdradzila przed slubem. pozniej niby byla skrucha wzieli slub i sie rozstali miesiac pozniej

Jaby się kobiety tak nie puszczały za młodu to poźniej wystarczałoby im to co mają. Ale taka dziwka miała przygody z kolesiem który ją potrafił ostro zerżnąć i poźniej w życiu nie zaakceptuje faktu, że nie wszyscy tak potrafią. Kiedyś było lepiej, kobieta wychodziła za mąż za swojego pierwszego partnera seksualnego i jej było dobrze bo nie znała niczego innego.

Gość aaaaaaaasdedf
michal proponuje wizyte u psychiatry