Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz już mam wyjebane

Mój facet to jakiś pieprzony frajer

Polecane posty

Od tego zacznijmy że nie jesteśmy już razem,czekam tylko aż się wreszcie wyprowadzi :O 30 lat na karku i zmarnowane życie :( ale to nie o tym topik.Wkurzył mnie jak koleżance prawił komplementy,nie o nią chodzi tylko o to co miała na sobie :O jakiś zwykły polar z 4f i zwykłe dżinsy :O a ten debil mówi....jaki masz fajny polar i dżinsy :O nosz kurrwa to mnie nigdy nie powiedział nic miłego przez 10 lat :O a nie noszę takiego badziewia jak koleżanka tylko ubieram się kobieco sukienki,szpilki i ogólnie zbieram materiały na bloga modowego wiem co jak łączyć a nie tylko bluza i dżinsy i adidasy :O obcy faceci mnie komplementują i zapraszają na randki a ten dupek się podnieca jakąś kurwa bluzą polarową...rzygam :O

Gość Mam na to wyjebane!
:classic_cool:

Gość Piotr B... dr dziennikarstwa
Ty naiwna kobieto, jemu nie chodzi o polar, a o to że koleżanke by pieerdolnął :D Jak można tego nie rozumieć

Gość Wybierz xyz.
może była ładniejsza???????????????

Z pewnością :O matkę dwójki dzieci z flakiem zamiast brzucha :O z resztą mam już go gdzieś,skoro nie odpowiadam mu ja to niech sobie posuwa jakieś walenie :O

Nie byla ładniejsza,mała gruba świnka :O a ja typ modelki,ale nie o to chodzi.

Nadal nic nie rozumiesz, jemu sie ona może podobać bardziej nawet jak tobie sie nie podoba

Gość jdfksbfjk
byCIE trendy, wystylowaną na szpilkach, to nie wszystko czego potrzebują faceci :) Mu nie chodzi najwidoczniej tylko o wygląd, widocznie dostrzegł, że tamta ma coś, czego nie masz ty, coś co dla oka nie jest widoczne... może np.: ... wyższy intelekt? Wystarczy, że dziewczyna jest ładna z buzi, ma ok figurę i ma poukładane w głowie, a żadne mini i spódniczki nie pomogą, jeśli głowa jest jak... bęben dobosza.

Gość hjfhu
na pewno jest duzo ladniejsza od ciebie :)

Gość blablablablebleble
A może zwyczajnie chciał zadrwić z tej twojej koleżanki i sprawdzić, czy wzbudza zazdrość w tobie? :)

Gość Wybierz xyz.
Każdy ma swój gust, Ty może już mu się nieco znudziłaś-zna Cię przecież już tyle czasu, niczym raczej go nie zaskoczysz. Chodzisz jak modelka ubrana w kazdy dzień więc może byłoby dla niego zaskoczeniem miłym gdybyś ubrała się w polar i tenisówki a nie tylko myślisz by byc idealną.

Gość hgfdsjsdd
Z tego jak piszesz widać żeś tępa pochwa niegodna komplementu

Gość jdfksbfjk
typ modelki... a we łbie przeciąg i myślisz, że jesteś lepsza od tamtej? najwidoczniej tylko ty tak myślisz :)

Nie muszę go podniecać bo już mam go gdzieś,chodzi o to że kobieta powinna wyglądać jak kobieta,klasa i w ogóle a nie jak nastolatka w bluzie i adidasach :O pamiętam jak kilka lat temu też inną komplementował,ale masz fajną bluzę :O ja się ubieram raczej tak jak Kasia Tusk.

Z tego co piszesz to jesteś bardzo nudna, może o to chodzi, znudził sie

Gość uprząż
i co złego w tym, że facet komplementuje inne kobiety, co się stało, i z tego powodu masz focha ?

Jaka lepsza....sami macie przeciąg we łbie :O chodzi tylko o styl ubierania a nie intelekt.Oczywiście Wy wszystko wiecie najlepiej...

Gość Michael Telo
po prostu jesteś brzydka i szpetna

Gość macacz krowich odbytów
Pokaż cycki szmato :)

Po czym niby Piotrze poznajesz że jestem nudna? nudne są Twoje wpisy,nie znasz mnie,nie wiesz nic o mnie,tyle tylko co szybko i pobieżnie napisałam ale oczywiście oceniasz...ot ludzie :O

Gość jdfksbfjk
A ty myślisz, że kobieta musi 24h na dobę chodzić wystylowana w szpilkach, żeby być atrakcyjną dla innych mężczyzn? to się mylisz. Z tego co można wyczytać z twoich wypowiedzi jesteś nudną i próżną osobą, a twój (chyba już) były myśli nie tylko dolną głową, ale z dużym powodzeniem używa mózgu. Uroda modelki to na prawdę nie wszystko, szpilki też nie, bo ileż to można posuwać atrakcyjnego pustaka nie mogąc wiele porozmawiać do rzeczy???

Nieważne widzę że denni jesteście.. idę na paint ball a Wy tu gnijcie :O

Gość jdfksbfjk
tylko przed wyjściem na paintball nie zapomnij zrobić manicure i nałożyć szpilki. To jest bardziej przydatne niż jakiś tam polar :D

Nie jestem wystylizowana tylko nie ubieram się jak nastolatka-dresiara

Buraki nara :D

Gość jdfksbfjk
Wczoraj widziałam piękną kobietę około 40 ubraną w czarny dres... wyglądała świetnie... Pewnie od czasu do czasu też nosi szpilki, ale w dresie również wyglądała świetnie :)

Gość fafuśna89
boże co za pustak :D ja tam jakaś ładna nie jestem, ale zawsze podnosi mi się samoocena jak czytam coś takiego...albo nie daj boże poznam takiego pustaka :D hahahaah

Gość od jedzenia
widac ze brak ci kultury i szacunku wobec drugiego człowieka, moze woli tamta bo ona to ma a ty nie... nie wiesz ze kazdy ubiera sie jak chce??? mamusia cie nie uczyła czy nie masz mamusi?? w tym wieku miec nasrane we łbie jak 12latka, nic dziwnego ze twój były nigdy cie nie chciał, a tobie przydał by sie kurs kultury i ogłady, bo ciuchy wszystkiego za ciebie w zyciu nie załatwią !