Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_o-_o-

Dlaczego jestem taka brzydka? Chłopak zostawił mnie dla tej lepszej...

Polecane posty

Gość moniczka_o-_o-

:(

Gość sidma
Uwierz mi jeśli chłopak zostawił Cię dla innej przez urodę to nie był Ciebie wart ja jestem bardzo brzydki i zawsze będę sam wiem o tym bo żadna dziewczyna nie zechce dać szansy dobremu wiernego ale brzydkiemu chłopakowi ale Ty nie możesz się załamywac nie ten to inny wkoncu znajdziesz kogoś kto doceni twoja urodę i wnętrze..

Gość Barbie212
Powinnaś sie cieszyć, że już nie jesteś z takim pustym kretynem!! Napewno znajdziesz lepszego

Gość Lord Arkadiusz25
Tak było i jest. Zarówno mężczyźni, jak i kobiety zostawiają, gdy znajdą kogoś lepszego od obecnego partnera. Miłość po prostu nie istnieje.

Gość Barbie212
Moim zdaniem miłość istnieje

"Nie był ciebie wart" co za wyświechtany frazes. Chyba odwrotnie. To ona nie była warta jego. Odszedł do lepszej i zrobił prawidłowo. Takie jest prawo natury, że jak ma się możliwość to wybiera się lepszego partnera zamiast gorszego.

Gość maniooo ciekawskiii =)
chyba będę złośliwy ale twoja wierność może wynikać z tego, że jak twierdzisz, żadna cię nie chce, więc gdyby cię zechciała jakaś jedna, to i tak miałbyś poczucie, że to dar losu i trzeba się go trzymać, bo drugiej szansy nie będzie

Gość moniczka_o-_o-
A wiecie co jest najlepsze? :( Że dam o siebie jak mogę, mam świetną figurę. :( Zostawił mnie dla dziewczyny o bardziej dziecięcej/figlarnej buźce. Załamę się... Teraz mam obsesję na jej punkcie, śledzę jej zdjęcia itp.

Gość werassswee132
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234sssss

Gość Barbie212
a moze przesadnie skupiasz sie na swoim wyglądzie przez co wydajesz się nienaturalna??

Gość Lord Arkadiusz25
Zapewne gdyby ktoś bardziej przystojny i z lepszym ciałem (i z resztą dupereli typu pieniądze, charakter) zaczął zabiegać o Ciebie rzuciłabyś tego pierwszego bez mrugnięcia okiem.

Gość moniczka_o-_o-
dbam*

Gość Lord Arkadiusz25
A może Twój problem tkwi w tym, że poza urodą nic innego nie masz do zaoferowania? Tylko na niej się skupiasz w tym poście.

Gość Barbie212
Faceci myślą, ze wszystkie laski lecą tylko na kasę!

Gość moniczka_o-_o-
Właśnie nie :( Ona np. kładzie więcej tapety na siebie, ubiera się bardzo świecąco w dodatku buźkę ma jak latynoski aniołek (podejrzewam, że jej stary jest rumunem, ale to tylko podejrzenia) rzadko spotykana uroda, w dodatku cyce jak donice, dupa jak kardashian, wymiękam. :(

Gość Barbie212
i pewnie do tego jest łatwa..

Gość Lord Arkadiusz25
A może jest miła i inteligentna, a Ty ciągle np. narzekałaś.

Gość moniczka_o-_o-
Do inteligencji jej brakuje, jest bardzo ograniczona, w liceum zaczęła nie zdawać nawet. Po prostu przechodząc obok niej każdy ma respekt, nawet ja dziewczyna nie mogę się na nią napatrzeć jak taki ideał mógł się urodzić? Niepolska uroda na pewno. Gdy już wiedziałam, że kręcą ze sobą ukrywałam to i byłam miła, tak go kochałam, że próbowałam wszystkiego by tylko zatrzymać go obok siebie. Rywalizowałam z nią (próbowałam), ale niestety nie dało rady...

Gość Kloc55554
I dobrze. Ona pewnie fajna laska a ty zwykła szara słowianka.... zanudzić się można taką urodą.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa1
Nie słuchaj tych dupków co Cie chca zdołować. Prawda jest taka ,ze nie musiała być od Ciebie ,, lepsza " . Może była poprostu ,, nowa" i tyle znam przypadki co faceci rzucali swoje dziewczyny dla brzydszych ,glupszych, straszych

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa1
a o nim zapomnij... może on za jakiś czas jak im sie np nie ulozy badz ona mu sie znudzi bedzie chcial nawet do Ciebie wrocic ,ale ty nie wracaj juz nigdy. I nie przegladaj jej zdjec , nie sledz jego zycia . zapomnij o nim , zadbaj o siebie jeszcze bardziej , zrob wszystko zeby wygladać pieknie i rozgladaj sie za kims innym