Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakochanaczynie

Jestem z Chłopakiem 4 miesiące i nie wiem co czuję

Polecane posty

Gość zakochanaczynie

Jestem z Karolem 4 miesiące. Jest moim pierwszym chłopakiem. Poznaliśmy się po przez koleżankę która nas przygotowywała do matury. Pierwsze co pomyślałam to ,,ale on jest brzydki". Jednak z czasem zainteresował mnie sobą i jakoś tak wyszło że jesteśmy razem... sama nie wiem jak to się stało... Z początku dawałam mu szansę żeby się do niego przekonać bardzo mnie wpierał itp. i chyba poczułam że się zakochałam jednak coś mnie blokuje często mam go dość jak zaczepiają mnie inni faceci mam ochotę spróbować czegoś innego. Gdy z nim jestem no cóż jest cudownie ale gdy go nie ma myślę o tym żeby to skończyć... to jest bardzo dziwne nie wiem co mam myśleć o tym.. Do tego ostatnio ciągle mówi do mnie zdrobnieniami prawi baaardzo często komplementy. Jest jeszcze jedna rzecz wychowuje go mama i jak się spytałam o jego tatę zmienił temat. Bardzo chciałabym żeby się otworzył ale tego nie robi... nie wiem sama czy go kocham czy jestem z nim bo mnie wspierał w ważnym momencie zycia i to jest przywiązanie a nie miłość. Nie powiedział mi że mnie kocha tylko że mnie ,,loffcia" (na początku znajomości parodiowaliśmy koleżankę i dla żartów tak mówiliśmy) i że zależy mu...tylko że jest jeszcze jedna sprawa... jestem dziewicą a on by chciał już to zrobić narazie jesteśmy po oralnym... więc to takie proste nie jest.. bardzo mnie podnieca ze wzajemnością nie wiem co mam robić....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować