Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewweeeewee

Zaczęłam spotykać sięz byłym na seks a teraz jest dziwnie

Polecane posty

Gość ewweeeewee

Jakiśczas po rozstaniu spotkaliśmy sięby omówić teoretyczny powrót do siebie. To nie był dla mnie dobry czas, bo ktośmnie wtedy bardzo zranił, co odbiło się na mnie, i jednak zdecydowaliśmy do siebie nie wracać. Potem spotkaliśmy sięna seks. Spotkaliśmy się tak już 4-5 razy. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że czas spędzamy zupełnie jak para (tj chodzimy na zakupy, razem gotujemy, rozmawiamy, on pomagał mi przy naprawie samochodu). Byłam z nim też na przyjęciu jego kolegi. Czy wy też uważacie, że to dziwne? I proszę, nie oceniajcie faktu, że zdecydowałam się na seks z nim.

Gość polecam cosmodysk
dziwne, zerwij z nim ostatecznie lepiej, nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki

dlaczego dziwnie ? Lubicie sie , laczylo Was juz wczesniej uczucie , wiec dlaczego nie mialoby byc np. przyjazni , czy milego spedzania czasu poza seksem tez . Jesli Ci to odpowiada , masz ochote na sprawdzenie , jak dalej sie to potoczy to czemu nie?

Gość refdds
bez sensu.

Gość Dla Was bez sensu..
Dla Was bez sensu, a ja ją rozumiem. U mnie bylo tak samo tyle ze w tym czasie ja się zaangażowałam i chcę wrócic on sie boi, bo minęło juz sporo czasu od naszego rozstania i spalił za sobą wszytskie mosty więc mało kto by to zaakceptował. Jeżeli spotykacie i spędzacie wspólnie czas to znaczy że nie wypalilo się uczucie między Wami i może warto o to walczyć

Gość ewweeeewee
Dzisiaj np pisał do mnie na Fejsie (nie odpowiedziałam bo mnie nie było), potem zadzwonił, i jak oddzwoniłam to chwilępogadaliśmy (tak o niczym), wspomniał o teatrze (mamy razem isć) i wiecie... no dziwnie Tzn chodzi mi o to, że nic konkretnego nie chciał, tak tylko zadzwonił, pytał co robię, co on robił & musi zrobić, takie pierdy

facetowi jest fajnie teraz, wspolne wyjscia, gotowanie, seksik, bez zadnych przyszłych zobowiązań, bo przecież nie jestescie parą, spędza sobie z Tobą miło czas za darmoche

Gość ewweeeewee
Nie wiem co masz na myśli pisząc "za darmochę". Ja też miło spędzam czas i to się liczy, ale nie chcę nic więcej

Gość ewweeeewee
Pytał też czy jestem o niego zazdrosna, a jak powiedziałam, że nie to odparł "szkoda"