Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLGARK

PROSZĘ O POMOC BO ZWARIUJE!!!!

Polecane posty

Od roku jesteśmy po ślubie z moim mężem.PROBLEM TKWI W TYM,ŻE ON NIE MA CHYBA POTZREB SEKSUALNYCH.Podczas sexu nie ma bliskości miedzy nami tj.nie rozbiera mnie,nie widział nigdy moich piersi !!! i nie próbuje nawet ich zobaczyć...podzcas sexu przechodzi do sedna i koniec aby było.Jak pytam się go czy mu się może nie podobam to mówi,że on mnie kocha i czego ja chce wiecej w zyciu przeciez wszystko mam:(nie wiem co mam robic.....Czy ja juz wymyslam?

Gość dr Kręciłapka
Twój mąż jest gejem. Ślub to tylko zamaskowanie sytuacji. Uwierz mi. Różne uwarunkowania nie pozwalają mu na coming-out, więc dla pozorów ożenił się i akurat Ty stałaś się tą wybranką /ofiarą.

:D No klasyka. Widziały gały co brały, więc albo mąż jest gejem albo ma niskie libido. Sama jesteś sobie winna. 🖐️

nie poprzewracało mi sie w glowie i wiem ze sex nie hest najwazniejszy ale za tym idzie wiele innych zachowan...jestem kobieta i potzrebuje zainteresowania swoja osoba.Teraz tłumaczxy mi równiez,że on sie wstydzi????

A mnie rodzice mówili, ze święty Mikołaj istnieje, a jak będę niegrzeczna to przyjdzie po mnie Dziadek Mróz i porwie do prezydenta Jelcyna. :D

NIe wiem co ja mam robic.....zwariuje chyba.Zauwazyłam ze jak rozmawia z kolegami to nie odrywa wzroku.....jak jestesmy sami razem czesto jest zamyslony i ze mna nie ma takiego kontaktu wzrokowego.....na ulicy nawet nie obejrzy sie za inna kobieta a to chyba normalne u facetów......

Proszę ocencie sytuacje z niezaleznego punktu widzenia.Bo moze ja juz jestem przewrazliwiona a nie mam tak naprawde z kim porozmawiac...

On twierdzi ze jest normalny do lekarza nie pójdzie,leków brac nie bedzie....z nim wszytko jest ok.Juz nawet chciałam isc dos eksuologa to powiedzial ze sama mam isc....

no to może TTTM i nic z tym nie zrobisz;) wychowanie, środowisko drobnomieszczańskie będące mixem katolstwa i obłudy. może kazali mu sie biczowac w razie erekcji ;)

Moze i tak...nie wiem....moze to wychowanie.Myslałam ze moze miał wpojone,ze po slubie ale tez nic sie nie zmieniło.....

Wpisałam w google TTTM i wyskoczyło - Toruńskie Towarzystwo Tradycji Morskich :D O co chodzi? :D

Aaaaa :D Ale nie można czegoś określać w ten sposób. jest problem - trzeba go rozwiązać, a nie tłumaczyć, że Toruńskie Towarzystwo Tradycji Morskich. :D

Ale to nie jest klinika zaburzeń seksualnych, my nie jesteśmy lekarzami. 😴 Weź odpowiedzialność za własne życie i sama je sklejaj. 😴

Gość informatyk____
masakra. ślub nie zmienia ludzi. Uwypukla wady :)

Z bielizna próbowałam....jak oglada gazety mówi fuj....! a nie chce zeby inicjatywa zawsze ode mnie wychodziła.