Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLGARK

PROSZĘ O POMOC!!!!!

Polecane posty

Od roku jesteśmy po ślubie z moim mężem.PROBLEM TKWI W TYM,ŻE ON NIE MA CHYBA POTZREB SEKSUALNYCH.Podczas sexu nie ma bliskości miedzy nami tj.nie rozbiera mnie,nie widział nigdy moich piersi !!! i nie próbuje nawet ich zobaczyć...podzcas sexu przechodzi do sedna i koniec aby było.Jak pytam się go czy mu się może nie podobam to mówi,że on mnie kocha i czego ja chce wiecej w zyciu przeciez wszystko mam nie wiem co mam robic.....Czy ja juz wymyslam?

Nie wiem może ja faktycznie wymyslam ale jak obserwuje znajomych to widze,ze facet mojej kolezanki to i ja złapie za tyłek....spojrzy na inna kobiete itp...okaze zazdrosc...Ostatnio próbowałam meza zachecic do sexu ale nie udało sie zapytałam czy go pociagam skoro tak jest.Odpowiedział ze tak ale on mnie kocha........???i koniec tematu.Po licznych rozmowach zawsze mówił ze wymysłam....itd....ze to w zyciu nie jest najwazniejsze itd.....

Gość łołoło
Moze jest gejem? A małzenstwo to przykrywka.

Sama juz sie nad tym zastanawiałam ale moge błednie myslec z przewrazliwienia......ale wsyztsko swiadczy ze tak.

Próby rozmowy konczy sie na tym ze on mnie kocha a ja sie doszukuje.....ze mam wszystko i czego chce wiecej....:(

Ludzie przewrazliwieni na punkcie wlasnej seksualnosci nigdy nie sa szczesliwi. Słuchaj i podporzadkuj sie mezowi, nie musisz go nawet kochac w bibli pisze ze masz szanowac jego zdanie.

Skoro mam sie podporzadkowac bibli to jak mamy miec dzieci skoro tak rzadko sie kochamy?

Mysle ze Twoj mąz lubi kobiety ktore sa subtelne i nie ematuja seksualnoscia. Pewnie ma ciezka prace i w domu chce odpoczac, nie sluchaj kobiet tylko mnie, faceta. Kobiety beda chcialy zniszczyc Twoje malzenstwo.. Badz cierpliwa. "Proscie a bedzie wam dane".

Gość taaki jeeden...
może faktycznie to świadczyć o tym, że jest gejem. A może ma jakieś problemy np z erekcją i się nie potrafi przed Tobą przełamać?

Nie jest gejem. Jest normalnym facetem, ktory nieulega idiotycznemu zbydleceniu promowanemu przez syjonistyczne lobby.

Chyba nie ma problemów z erekcja.Wiem ze kiedys miał operacje i ma jedno jadro.Ale nie wiem jaki to moze miec wpływ....Mam porównanie bo kiedys byłam z kims innym i wiem jak powinien zachowywac sie facet w tych sprawach. On jets zcesto zamyslony,patrzy na innych facetów a na mnie w taki sposób nie i na inne kobiety tez nie patrzy.

Moze wie ze masz mentalnosc prostytutki (wkoncu mialas juz innego..) i niepotrafi Ci zaufac.

Gość Fauxnews
widziały gały co brały a przed ślubem to jak było tak jak teraz? Tez była z jego strony wstrzemięźliwość seksualna jeśli tak to szukaj innego a jak nie to dalej mecz się z nim i gitara nie marudź nam tutaj

Gość taaki jeeden...
OLGARK - to muszę się Tobie przyznać, że mam taki sam problem, to znaczy pooperacyjne usunięcie jednego jądra, ale ja z kolei czuje pociąg do kobiet, tak jak pisałaś złapanie za pupę czy patrzenie się na nią. Zainteresowanie Twoje męża innymi facetami jest faktycznie niepokojące, po ile macie lat?

Dziekuje,ze jest ktos na tym forum z kim da sie normalnie porozmawiac.Ja mam 26 on 29.Nie wiem mzoe ja juz za mocno go obserwuje....

Jak rozmawia z innym facetem to wzroku nie odrywa,za kobieta sie nie obejrzy a nawet powiem cos brzydkiego o niej....przy mnie czesto jest zamyslony.....Czy te usuniecie jadra ma jakis wpływ na moje zajscie w ciaze?

Nie wiem czy to normalne zeby maz nigdy nie widział mojego biustu???poprostu nie wiem.......jetsesmy rok po slubie i go nie ciagnie do tego.....

Gość taaki jeeden...
Tak mogą mieć na to wpływ, bo Twój partner wytwarza mniej plemników więc i mniejsza ich ilość ma szansę dostać się do komórki jajowej. Wiesz, tu mogą być dwa wyjścia albo Twój facet rzeczywiście jest gejem, albo z powodu swojej choroby ma mniejszy popęd seksualny. Pogadaj z nim szczerze o całej sytuacji, przedstaw swoje obawy, jeżeli można się z nim dogadać to spróbujcie razem rozwiązać ten problem, może faktycznie on źle się z tym czuje, nie czuje się 1 100% facetem (ja tak mam). Jeżeli już uda wam się porozumieć to niech wybierze się do endokrynologa i zbada poziom testosteronu, może jest poniżej normy i wtedy będzie brał zastrzyki (ja brałem omnadren) i to powinna pomóc.

Ja próbowałam z nim rozmawiać o tym ale on zawsze mi mówił,ze jest zdrowy i jemu nic nie jest....ze on do lekarzy nie bedzie chodził.Ja nie ukrywam,ze bardzo bym chciała dziecko ale narazie nam nie wychodzi i ciagle mysle ze to moja wina. A przy tym jak rzadko sie kochamy to nie wiem czy kiedykolwiek cos z tego wyjdzie,,,,,,,,,,

Gość taaki jeeden...
Nie powinnaś się obwiniać, bo tak naprawdę przyczyna tego, że nie możesz zajść w ciąże jest nieznana, to może być stres, za mało się kochacie a w powiązaniu z tym, że on przez posiadanie tylko jednego jądra ma mniej plemników może być znaczną przyczyną. Bez zrobienia badań nic nie stwierdzisz, a jeżeli z jego strony jest taki opór do działania i według niego jest wszystko w porządku to będziesz miec ciężką przeprawę. A ja mam jeszcze do Ciebie pytanie, jak już się przyznałem ja też mam jedno jądro mam 27 lat, poznałem pewną dziewczynę niedawno, zaczyna mi na niej zależeć ale bardzo się boję jak ona zareaguje na taką wiadomość, powiedz ale tak szczerze czy to bardzo dyskwalifikuje faceta w oczach kobiety kiedy ma tylko jedno jądro?

Wiesz co dla mnie to nie miało rzadnego znaczenia......nawet przez chwilę nie pomyslałam że miałoby to wpłynąć na jakieś moje decyzje.......myśle że inne kobiety też nie zwracają na to uwagi.Nie masz co akurat się tym przejmować.Jak dziewczynie naprawde będzie zależeć i Ciebie pokocha to ten problem na nic nie bedzie miał wpływu.

Wiesz co ja to nawet nie zwróciłam na to uwagi....jesteśmy rok po slubie a jakieś pare miesięcy temu zauważyłam.Dlatego widzisz,że to akurat się nie liczy.......ważniejsze są inne rzeczy których ja nie mam i o których pisałam.

Gość taaki jeeden...
Zgadza się, brak czułości w tym wszystkim jest najtrudniejszy, i to chyba testosteron na to nie pływa, że ktoś chce się przytulić to swojej kobiety. Nie znam Twojego partnera i trudno tu cokolwiek doradzać, to mogą być tylko domysły co może być. Spróbuj jeszcze raz porozmawiać, nie naciskaj ale zwyczajnie powiedz jakie są Twoje obawy. Ktoś tu wcześniej napisał, że może on ma mniejsze potrzeby seksualne, ok zgodzę się nie każdy ma ogromny temperament, ale on jest w związku i powinien się starać abyś i Ty była szczęśliwa.

Wiesz co ja z dnia na dzien mysle,ze jestem tylko przykrywka................:(