Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON_Łódź

mam złe podejście.. :(

Polecane posty

Gość ON_Łódź

wytłumaczcie mi mój błąd w myśleniu :( miałem jedną stałą partnerkę, później po rozstaniu spotykałem się z dziewczynami za $$. Następnie była przelotna znajomość z seksem i kolejne panny $$. Teraz mam problem z wejściem w nowy związek, przeszkadza mi głównie przeszłość nowej dzieczyny - miała kilku chłopaków. Oboje jesteśmy około 30stki, sam o moich podbojach nic jej nie mówiłem, pewnie też by jej to przeszkadzało.. Dlaczego czuję opór, zazdrość o jej byłych, sam święty nie jestem, a chciałbym grzeczną i ułożoną.. :( Czy zdradzać jej swoją przeszłość ?? ON

Witam nie powinno Ci to przeszkadzać bo niestety każdy jakąś przeszłość ma......to,że dziewczyna miała innych facetów to nie świadczy żle o niej....może poprostu jej nie wyszło,zostala zraniona....itd....nie powinieneś być zazdrosny o jej byłych....jeżeli ona sama nie prowokuje do zazdości to nie masz się czego bać.

Czy zdradzać jej swoją przeszłość ??" mądry to ty nie jestes :D

Myslisz,że byłoby Ci lepeij jak byś jej powiedział.J mysle,że nie.Czujesz opór bo sam robiłeś pewne rzeczy i myślisz,że ona robiła tak samo..........

Gość 5r464576
OLGARK Jak zaczynacie nowy zwiazek razem to co Was interesuje przeszłosc? 89 9 9 A kto by chciał puszczalską co zaliczyło ją pół miasta?

Gość Pandorz
Nie tylko zdradź jej swoją przeszłość, ale i zaproś do trójkątu.

Hybryda Kalifornijska - skoro dawały to czemu mialby nie korzystac? Kazda kobieta ktora daje przed slubem ma mentalnosc prostytutki.

Każda, która dawała przed ślubem to szmata? Tak więc od dziś już żyję w świadomości, że 90% kobiet w tym kraju to szmaty. Dzięki za uświadomienie :) a autora jak byś nazwał? Męską prostytutką, czy jest na to jakieś inne, nieco specjalistyczne określenie? :)

Gość Pandorz
A jest facet który nie ulega?

Słabi ulegaja i placa najwieksza cene, sa uzaleznieni od seksu i walidacji wlasnej meskosci. Staja sie idealnymi niewolnikami urzedasów i wielkich korporacji.

Być może i nie kocha, do Boga się nie wtrącam. Ale przecież to było wiadome, że i tak wyjdzie na to, iż to kobieta bez ceregieli rozkłada nogi, więc zbędna jest tutaj ta dyskusja. Zastanawia mnie tylko ten fenomen wśród facetów, dotyczący tego, że każdy chce taką niewinną dziewczynkę, najlepiej dziewicę. To trochę jak z psem, który idąc po parku sika na każdy krzak, a potem sobie idzie bo to już zaznaczył i idzie po następne.

Hybryda Kalifornijska - bo te po przejsciach kobiety nie nadaja sie do budowania wiezi.. maja juz zryta psychike i nie zaufaja mezczyznie. Beda go traktowac jako konia pociagowego albo bankomat.

Gość xmxxxnxxxk
koles myślisz ze jakaś normalna dziewczyna bedzie czekała do 30 i strzelała sobie z palca? dziwne to twoje myslenie przeciez kazdy zdrowy człowiek to robi wiec nie oczekuj na cnotliwa 30 bo sie bardzo zdziwisz jak juz ją spotkasz znam taką i bardzo załuje ze poznałem wydawało sie ze jak to zrobilismy to potem o niczym innym nie myslała aż wpadlismy teraz juz od pieciu lat niestety nie ma zadnego seksu bo stala sie matka polka mam nadzieje ze wyciagniesz wnioski

xmxxxnxxxk - ona to zrobila z premedytacja.. konczyl jej sie czas i znalazla sobie frajera.. przykro mi stary.

Gość Pandorz
Teraz to większość traktuje faceta jak bankomat, więc to bez różnicy.

tymon84 - ja też jestem po przejściach, co prawda nie związanych ze związkami, ale jakoś nie zauważyłam u siebie defektu dotyczącego budowania z kimś więzi. Nie każda kobieta traktuje faceta jak bankomat i szofera :)

Gość xmxxxnxxxk
ja to wiem dlatego ostrzegam wszystkich

Gość Pandorz
Nie jedynym rozwiązaniem jest szukanie tych 10 %.

SamotnikXI - to sie ciesz.. jakbys posluchal opowiesci moich zonatych kumpli to opadla by Ci kopara.. Hybryda Kalifornijska - znam prawde, wiem ze wszystko co powie kobieta to manipulacja i klamstwo, nie probuj mnie oszukiwac i manipulowac.

Pandorz - wszystkie kobiety sa takie same, te 10% nie istnieje obudz sie. :) te ktore wydaje Ci sie, ze sa porządne dobrze sie kamufluja.