Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON_Łódź

mam złe podejście.. :(

Polecane posty

tymon84 - ale kto tutaj próbuję Tobą manipulować? Na pewno nie ja ;) jeśli uważasz, że wszystkie jesteśmy prostytutkami i szmatami, to droga wolna, proszę bardzo! Mnie akurat nie zależy na tym co sądzi o mnie tymon z kafeterii. Bardziej interesuje mnie opinia moich bliskich i znajomych. Oni mają odmienne zdanie na ten temat i tego się trzymam. A to co Ty o mnie powiesz, to mi zwisa i powiewa. Nie będę też bawić się w jakieś uświadamianie, bo to bez sensu. Masz swoje zdanie na ten temat i wszystko gra. Ja piszę to co myślę, a nikt tak naprawdę nie ma obowiązku w to wierzyć. Twój wybór ;)

Gość Pandorz
Zawsze jednak można przyzwyczaić się do oczywistego faktu i nie zwracania na to uwagi.

Hybryda Kalifornijska - mnie interesuja tylko fakty. Faktem jest ze kobiety idą za tym ktory da wiecej.

Jezus obiecywal kobietom zycie wieczne i za nim poszły bo oferowal cos czego uwczesna władza nie zapewniała. Dlatego zostal ukrzyzowany.

Najwyraźniej dostałeś kiedyś kopa od kobiet, bo nie wierzę, że piszesz to od tak sobie. Może pora zmienić towarzystwo i przestać zadawać się z blacharami, które ślinią się na widok kasy?

Hybryda Kalifornijska - ja nie zadaje sie w ogole z kobietami, moje poglady wynikaja z obserwacji otoczenia.. zalezy mi na prawdzie i tylko na prawdzie.