Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndreaKapin

=== Miłość od pierwszego wejrzenia w Brzydalu/kiej -czy to możliwe.

Polecane posty

Gość AndreaKapin

Właśnie czy to możliwe aby zakochać sie od razu w szpetnym/ej wiadomo że wyglad jest ważny i to jest to na co najpierw zwracamy uwage. Jest sytułacja np: brzydal/ula podchodzi ładnej/go i czy jest możliwe że sie zakochają. Mówicie że musi mieć to coś a ja mówie że brzydale nie mają tego czegoś. Taka jest prawda popatrzcie na siebie jak widzicie brzydkiego/ką to odrazu go skreślacie.W życiu realnym nie ma bajki, pieknej i bestia. Czy kiedykolwiek zauroczył was brzdal/brzydluka? Miłość od pierwszego wejrzenia w co w pasztet czy szpetnego.A już nie wspominając o czułości i pocałunkach. Namiętnośc pomiedzy ładnym/ną a szetnym/tną nie istnieje.Taka jest prawda miłość od pierwszego wejrzenia w brzydkim/brzydkiej to tyko bajka....

Gość ani to ani to
istnieje, istnieje, wystarczy spojrzec na pary , czesto ona brzydka a on ładny albo na odwrót :)

Gość Możliwe tylko wtedy
gdy on ma kase. Ja osobiście też skreślam nieładnych na starcie taka jestem ot co.

Gość cieniutko oj cieniutko
nie istnieje nic w co się nie wierzy materialiści i niedowiarki :)

Gość Agniecha_ZS
Taka miłość to tylko wtedy gdy on przystojny a ona ładna. Miłość nie powinna istnieć dla brzydali.

Gość anuuuuuuulka
Mi też siew wydaje, że istnieje:) Gdy poznałam mojego chłopaka praktycznie wcale mi się nie podobał, ale lubiłam z nim rozmawiać, spotykaliśmy ie często na imprezach na mieście, w końcu wymieniliśmy się nr i tak jakoś wyszło, że po mniej więcej roku od pierwszego spotkania jesteśmy razem. I trwa to już ponad rok:) patrząc obiektywnie mój facet może odbiegać od powszechnych wzorców 'przystojniaka" ale mi to w ogóle nie przeszkadza - bo bardzo go kocham. Osobiście uważam, ze się za przeciętną, ładną dziewczynę, mam powodzenie u chłopaków - ale zauroczył mnie akurat on i nie żałuję:)

Gość .PięknaSunia.;)
Nie jest to możliwe dlaczego miała bym sie zakochać w nieładnych skoro tyle ładnych czy przeciętnych na mnie leci pozatym oni zawsze mają kompleksy.

Gość Nie ma takiej bajki
niestety ... prawik22l

Gość Ruda24
Też skreślam brzydali, nawet tych przeciętnych.

Gość NiskiFacio:(
Takie bajeczki tylko u Disneya.

Gość lubie majoneze...
jak tak teraz myśle to mam tak samo też odrazu skreślam tych nieładnych ale nie jestem pusta poprostu taki odruch. Myśle że autorka ma racje bo ja nigdy nie zwróciłam uwagi na brzdkiego w tym kontekscie.

Gość Wileszka
Mało to przystojniaków? Po co się zakochiwać w jakimś brzydalu.

Gość Ja tam uważam że
to niemożliwe

Gość Dlatego świat jest nierówny
Mnie skreślają przeciętne dziewczyny, powodzenie mam tylko u jakichś z brzydszą twarzą lub ciałkiem, inne od razu NARKA mi mówią, niestety każda tego typu panna ma kompleksy, często zniszczoną psychikę :(, właśnie z tego powodu rzucam kolejną swoją miłość... ehh ciężkie jest moje życie.

Gość Hekexahi
Tak to możliwe znam taki przypadek z swojego otoczenia

Gość dissolved girl
Mi się nigdy nie zdarzyła miłość od pierwszego wejrzenia, ale zauroczył mnie facet, który był brzydki. Na początku w ogóle go nie brałam pod uwagę jako partnera, tylko urzekł mnie swoim charakterem, ale im dłużej z nim przebywałam, tym bardziej mnie fascynował i nagle przestałam dostrzegać jego brzydotę, zaczął mnie cholernie pociągać i zauroczyłam się na amen. A wizualnie naprawdę był nie w moim typie, wszystkie koleżanki były w szoku jak się dowiedziały, że mi się podoba - taaki brzydal :D ale osobowość miał nietuzinkową, fascynującą.

Gość tysdtyst
"Mi też siew wydaje, że istnieje Gdy poznałam mojego chłopaka praktycznie wcale mi się nie podobał, ale lubiłam z nim rozmawiać, spotykaliśmy ie często na imprezach na mieście, " a gdzie tu miłość od pierwszego wejrzenia w tej historii skoro facet ci się na poczatku nie podobał? czytaj ze zrozumieniem

Gość Prawiman19
nie ma szans

Gość MarcinP AMBERGOLD
fajnie by było tak sie zakochać w zagubionej brzyduli ;)

Chyba istnieje lub nie, w zależności od osób jeśli są ze sobą dłużej w przyjaźni męsko-damskiej. Też tak mam. Przyjaźnimy od dzieciństwa/liceum/studiów. Czy jest takie coś możliwe przyjaźń zmieniająca się w miłość? Czy wy kobiety też coś cudnego miałyście w przyjaźni? I jak to dla was się skończyło? Dalszą przyjaźnią czy miłością? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam was serdecznie! :-)