Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprykasz

do facetow z czatow

Polecane posty

Gość paprykasz

wczoraj zalogowalem sie na kilku czatach pod kobiecym nickiem i dostaje tyle zaproszen do rozmowy, ze chyba niedlugo mi sie system zawiesi, ale to juz nie chodzi o to ludzie co ci faceci wypisuja, to mi kopara opada co ja tam czytam, nic dziwnego ze pozniej laski maja taka opinie o facetach

Gość 4543dfsgff
na czatach siedza same pierdolone zboczence, tak samo na tych kamerkach teksty w stylu "pokaz stopy" i miliard masakrycznych błędów ortograficznych w stylu "jusz" "teras" "zkond". Jak sobie wyobrazam tych kolesi to nic tylko zamykać w psychiatryku albo odstrzelac bo to ukryci przestepcy seksualni, ktorym gdyby tylko dac pozwolenie zgwalciliby wszystko co sie rusza

Gość paprykasz
a najlepsze jest to ze niektorzy zapominali ze ze mna rozmawiali i na pare godzin rozpoczynali rozmowe jakby z inna osoba, albo jak zmienilem nick to znowu i dokladnie te same teksty pisali, nawet czesto w tej samej kolejnosci

Gość paprykasz
wejdz sobie na czaterie, czat onetu albo wp, zaloguj sie pod jakims babskim nickiem, chocby asia21 i zobaczysz ze w ciagu 10 minut bedziesz mial kilkanascie zaproszen do rozmowy od napalonych pojebow, a jak wszedlem pod meskim nickiem, to przez caly dzien nie dostalem ani jednego

Gość 4564645
paprykasz wczoraj zalogowalem sie na kilku czatach pod kobiecym nickiem i dostaje tyle zaproszen do rozmowy, ze chyba niedlugo mi sie system zawiesi, ale to juz nie chodzi o to ludzie co ci faceci wypisuja, to mi kopara opada co ja tam czytam, nic dziwnego ze pozniej laski maja taka opinie o facetach 34534 34 3434Tak wypisują bo wiedzą, że kobiety się zgadzają się na takie rzeczy

Gość paprykasz
po pierwsze to tam prawie nie ma kobiet, sami kolesie, a jak kobiece nicki to pewnie podszywacze jak ja

Gość paprykasz
wpadlem na zajebisty pomysl ze teraz zaczne sie z nimi umawiac na randki jako kobieta na ktore uczywiscie nie bede przychodzil

Gość paprykasz
a jak mnie prosza o zdjecie to wysylam fotki mojej bylej

Gość tak to z tymi czatami
ja kiedyś się zalogowałam jako facet i łachałam się z lasek. Kurcze one lecą na każdy bajer.Zdjęcie wzięłam z jakiejś zagramnicznej strony tak żeby je trudno było odszukać. I jednego wieczora zarwałam na poważnie tak z trzy. Porażka - my kobiety się chyba jednak za nisko cenimy.

Gość paprykasz
a pozniej sie obudziles i dalej nie bylo zadnych zaproszen do rozmowy?

Gość bufu
nie siedze na zadnych sratach jebany fredzlu

Gość paprykasz
i dzis znowu to samo, wlasnie czatuje z 7 facetami

Gość kaliban! kaliban! ...
wklej tutaj te rozmowy :D:D:D podziwiam ze ci sie tak chce

Gość paprykasz
zrobie na pozniej jakas mala kompilacje i gdzies podlinkuje qwa jak to czytam to wstyd mi ze jestem facetem :O

Gość kaliban! kaliban! ...
no to fajnie ze jakis facet to czuje,no ja czuje niechec do wiekszosci ludzi z kutasem,brzydze sie ich zboczeństwem naprawde jestescie straszni,nie mozna wam ufać