Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudzia16

Jestem nimfomanka !! ?

Polecane posty

Uzaleznilamm sie od seksu. Wiem to na pewno. Ale tylko z jednym facetem.... Inni mnie jak narazie wgl nie kreca bo nawet dobrze za to sie zabrac nie umieja ;/ ale tu nie w tym rzecz... Bzykam sie z tym facetem codziennie wieczorem,nie raz po kilka razy,bzykam? Nie. Ja sie z nim pierdole ! Uzaleznilam sie od niego,od seksu z nim jak np nie ma takiej mozliwosci zebysmy sie spotkali co sie zadko zdarza to zaczynam wariowac ;/ na wszystkim sie wyzywam i nie moge myslec o niczym innym niz o seksie... Bez seksu przynajmniej raz dziennie nie potrafie normalnie funkcjonowac ! Z jednego nalogu (narkotyki) popadlam w drugi (seks) to jest naprawde momentami straszne bo ja np nie raz wgl nie czuje sie na silach i niby nie mam ochoty ale wiem ze jak teraz on mnie nie bzyknie to ja jutro nie bede mogla normalnie szklanki podniesc bo beda mi sie rece trzesly jakbym z tydzien dobrze popila... :( i wtedy mowie mu ze dzisiaj ma mnie zertznac jak szmate i nie zwazal na to czy bede krzyczala ze nie i on to robi a najlepsze ze ja po wszystkim mam takiego rogala na ryju jakby to bylo cos nowego a u mnie to standard... Co wy o tym myslicie? Czy ro jest nimfomania? Prosze o powazne odpowiedzi. Sorki za literowki ale pisze z telefonu.

Gość fcedrfvcer
nimfomanka to osoba która uprawia sex z wieloma osobami bo z jednym jej nie wystarcza więc nie jesteś nimfomanką tylko moim zdaniem uzależniona od sexu

Osoby uzależnione od seksu mają skłonność do nadawania seksualnego znaczenia ludziom, sytuacjom, do odnajdywania skojarzeń seksualnych w najzwyklejszych zdarzeniach czy uwagach, spędzają wiele czasu i wydają dużo pieniędzy na pogoń za zdobyczą. Każde zachowanie seksualne może być częścią nałogowego cyklu: trzeba rozpatrywać cały kontekst zachowania, aby upewnić się, czy jest ono kompulsywne. To, co jest zdrowym zachowaniem seksualnym dla wielu, może być szkodliwe dla innych. Uzależnieni od seksu opisują euforię wywołaną przez seks podobnie, jak uzależnieni od środków chemicznych mówią o działaniu narkotyku. Ta euforia może być skutkiem endorfin i innych endogennych substancji wydzielających się w mózgu, podczas gdy stan wywołany przez narkotyki jest wynikiem czynników zewnętrznych.

Gość Anonim wrszawa
Nie wiem jak to jest dokładnie u kobiety lecz rozumiem, problem bo sam z tym się borykam od dawna. I na pewno nie jest to kwestia wiary i myślę że porady tego typy są tu nie na miejscu i nic nie wnoszą. Zresztą z chęcią mogę podyskutować i wymieć się pewnymi doświadczeniami życiowymi drogą mejlową. Dyskusja i zrozumienie były i będą zawsze bardzo pomocne myślę jednej jak i drugiej stronie. jak by co tu jest mój meil. poczta.vip@wp.pl Pozdrawiam