Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaróóóóIII

Rocznik '93?

Polecane posty

Gość KaróóóóIII

Witam. Chciałam zapytać czy jest tutaj ktoś z tego właśnie rocznika kto wybiera się od października na studia do Łodzi. Mam konkretnie na myśli Społeczną Akademie Nauk. Sama nadal myślę nad złożeniem również i tam papierów na kerunek praca socjalna. Z ciekawości pytam, czy ktoś ma zamiar iść właśnie tam :)

Gość natalcia0093
Ja wybieram się do Łodzi ale na WSSM. Też myślałam wcześniej o Społecznej :) A jesteś z Łodzi czy wybierasz się tak w ciemno jak ja? ;>

Gość KaróóóóIII
Właśnie odpowiedziałam również na Twoje pytanie :D Wiesz, nie jestem z Łodzi i kompletnie nie znam tego miasta, co mnie trochę przeraża. Idę w ciemno dokładnie tak jak Ty :)

Gość natalcia0093
O proszę :) Mnie to trochę przeraża tym bardziej że jestem z małego miasta i takie sprawy jak tramwaje czy pociągi kompletnie mnie przerażają xD A studia zaoczne czy dzienne?

Gość natalcia0093
Ja wybrałam stosunki międzynarodowe

Gość KaróóóóIII
A skąd jesteś, jeśli mogę zapytać? :) Ja również jestem z małego miasta, a ostatnio wybrałam się do Łodzi dla sprawdzenia trasy, dojazdów i to wcale nie jest takie proste :D Studia dzienne :) Mam tylko nadzieję, że utworzą ten kierunek :)

Gość KaróóóóIII
Ja jeśli chodzi o SAN to praca socjalna, ale jeśli WSSM to myślałam nad japonistyką. Chociaż przyznam, że i stosunki międzynarodowe brałam pod uwagę. Bardzo ciekawy kierunek :)

Gość natalcia0093
Dokładnie to Mszczonów. A Ty? Ja wybieram się w tym tygodniu :) Zobaczymy jak to będzie. Ja to na zaoczne się wybieram

Gość natalcia0093
Ja chciałam sobie wybrać sinologie jako specjalność dyplomową, takie tam o chinach :P

Gość KaróóóóIII
Ja jestem z Łasku :) I również chciałam się wybrać w najbliższym czasie jeszcze raz, żeby jak najlepiej poznać trasę i nie mieć później problemów :D

Gość natalcia0093
Haha :D No pewnie im więcej razy tym lepiej :)

Gość KaróóóóIII
Dokładnie :D Szkoda mi też, że nie znam zupełnie nikogo. Wiadomo, nowe miejsce i nowe znajomości, ale człowiek czułby się raźniej mając kogoś z kim można przebrnąć przez te pierwsze, najtrudniejsze dni :)

Gość natalcia0093
Mam takie samo zdanie, szkoda że idziesz na dzienne bo będziemy się w sumie mijały jak pójdziesz do WSSM... Ale trzeba być dobrej myśli :)

Gość KaróóóóIII
I szkoda, że Ty idziesz na zaoczne. :) Razem byłoby nam raźniej :D Ale masz rację, trzeba być dobrej myśli :)

Gość Sol-sama-desu
@Karóóóólll dzienne, tak? Ja też (WSSM). Nie znam ani miasta, ani ludzi ale jakoś to będzie : D