Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jugvhhgbgk

zapach ryby-łosoś

Polecane posty

Gość jugvhhgbgk

czy świeży łosoś ma intensywny zapach? kupiłam takiego z lodu, chce podac dziecku a on bardzo ma mocny zapach ryby. ryba świeża chyba nie ma zapachu??!!

Gość serenada nocna
nie, nie powinien miec łosos ma przyjemny, wlasnie taki malo rybny zapach mysle, ze kupilas nieswiezy szczegolnie jesli kupowalas dzisiaj, po weekendzie w poniedzialki nie kupujcie takich swiezych rzeczy bo wszystkie sa raczej juz nie nadajace sie do niczego dziecku nie dawaj!!!!! sama lepiej tez nie jedz:O

świeży łosoś nie śmierdzi az tak bardzo rybą.ma ten zapach,ale nie jest on jakoś bardzo intensywny.więc może rzeczywiscie kupiłaś niezbyt świeżą porcję.

Gość jugvhhgbgk
smierdzi śledziem, wczoraj poprostu dziecko jesc nie chciało, po jednym kęsie zamykało buxkę.wiec nie dałam, bo pomyslałam ze samo intynktownie wie, ze nie dobre. kupowany był wpiątek... dobrze, ze nie zmuszałam, dzis wywale go juz, dzieki za rade.

Gość liamiusoo
Swieża ryba kupiona w piątek do poniedziałku nie ma szans zachowac swiezosci!!Pogielo cie kobito? Kupilas w piątek to najdalej w sobote trzeba zjesc!Chcesz dziecko potruc czy co??

Gość jugvhhgbgk
kupiłam w piatek wieczorem juz miała mocny zapch i zamroziłam!!!!!!!!!!!!! zamrizłam w kilku kawałakch dla dzidzi w niedziele czyli wczoraj rozmroziłam i zrobiłam na parze dziecku. ale nie jadło dzis chciałam znów spróbowac rozmrozic kawałek i zrobic ale wywale.