Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulutoja6

torebka

Polecane posty

Gość daj sobieeee
Marika fajne pieski, Twoje?My mamy czarnego:) Torebka brzydka.

Moje diabły, moje:) Nie takie diabły. oooo czarny mi się marzył zawsze i jeszcze niebieski i red nose:) wszytsko przede mna

Gość kasion
a mi sie podoba:) ale ja w ogóle lubie wszelkie torebki:)

Gość pytałam o to kiedys mojego
fatalna

Gość daj sobieeee
Oba masz w domu?:) zgadzają się? Mój ma kilku kolegów ale większych psów od siebie nie toleruje. Śpi z nami:) Jak synuś

ja ostatnio nic tylko torebki oglądam, fajne są te duże torby tzw. shoppery. No i listonoszki ładne mnie kręcą - to chyba dlatego też bo wygodne jak się z dzieckiem wszędzie chodzi.

Oczywiście śpią w łózku do góry nogami pod kołdra! Zgadzać się zgadzają. Z innymi psami nie ma raczej problemów. Tzn jak są na smyczy to różnie bywa, ale jak są luzme to się bawia ładnie z innymi psami. Ja wole jak się bawią albo z małymi typu pudelek albo z jakimiś owczarkami większymi, jakos zabawa w podobnych gabarytach nigdy nie kończy się dobrze;p

Gość lulutoja
a ja nie widziałam czy to ładne czy nie, jakoś tak bez zdania na ten temat chcociaż wydawała mi sie ładna, ale nie pasowała mi

a do ludzi oczywiście wielka ogromna miłość. Na psie to wszytskie dzieci jeżdża jak na koniu, oby tylko były ręce do głaskania. Suka też kochana do ludzi wszystkich znajomych, obsy tez są ok jak głaszczą ale nie daj Bóg żeby ktoś sie z twarza pochylił:D

Gość daj sobieeee
no to nasz tak samo, jak dzwoni domofon to szczeka jak głupek ale jak ktoś już wejdzie ( niewazne czy domownik czy facet z pizzą) to zalizałby na śmierć.

Gość daj sobieeee
4 lata. Ale żywy taki sam jak miał rok - 2 godziny dziennie wybiegać się musi bo jak nie to chory:) Dobrze, że chodzi sobie z kolegą to się wybiegają razem bo wcześniej to kija trzeba było mu rzucać;)

Moje w lesie sie same bawią nie musze im rzucać na szczęście, najfajniej to im sie na drzewa włazi albo wisi na czyms i spokoj jest. Pies ma 5 a suka niecałe 1,5 roku

Gość daj sobieeee
No bo masz dwa pieski więc sobie pobiegają, mój jak idzie z kolegą to się bawią, wisieć na drzewie też bardzo lubi. A jeszcze spytam odnośnie jedzenia, co im dajesz? Mój suchej karmy nie ruszy samej, więc mu kurczaka gotujemy i mieszamy z karmą, czasem żołądki, rzadziej wątróbkę.

A jaką suchą dajesz? Moje jedza suchą purine z jagnięciną albo britta na jagnięcinie bo suka jak tylko powacha kurczaka albo wołowine to zaraz alergia w uszach pysk wydrapany do krwi to samo brzuch i w pachwinach. A pies je i to suche i kurczaka gotowanego i co mu się do michy wrzuci:)

Gość daj sobieeee
suchą za każdym razem inną, bo i tak trzeba ją mieszać z gotowanym jedzeniem. Kupowaliśmy takie drogie od weterynarza ale skutek był taki sam więc sensu nie było. Mąż go rozbestwił bo początkowo mu gotował kaszę, warzywa i mięsko i go tak przyzwyczaił.

Gość daj sobieeee
ostatnio ważył 36kg, nie jest spasiony tylko ładnie umięśniony, nie mam na kompie zdjęć bo bym wkleiła, ale potem mężowi z telefonu podbiorę:)

Gość daj sobieeee
I uszek mu nie obcinaliśmy, ma jak nietoperek:)

to duży chłopak. Moj waży 34 kg, ale żebra ma na wierzchu;/ klata szeroka talia wąska jak u osy hahaha A suka teraz chyba 26 waży ale jej nie idzie upaść, jak ja wzieliśmy to miała 6 miesięcy i ważyła 12 kg tylko. Ona też ma jak nietoperz. Najlepiej jak rano wstanie wyłoni się spod kołdry i jej stoją na maxa jak nietoperzowi. Czekaj podrzuce zaraz filmikz nimi tylko na yt wrzuce

Gość daj sobieeee
ale słodkie:) Mój też tak za gałęziami szaleje i wyrywa z korzeniami:) Suczka jeszcze urośnie, przewaznie są większe od facetów w sensie grubsze:)

Przypuszczam że już nie. Pies nabierał do 2 roku zycia w sumie, ale jak ona taka niedowage miała. Z reszta lepiej niech zostanie taka mała. Miała złamaną łape jak ja wzieliśy w samym stawie więc jak będzie lżejsza to lepiej jej na tą łapke bedzie. A jak ludzie reaguja na waszego potworka?

Przypuszczam że już nie. Pies nabierał do 2 roku zycia w sumie, ale jak ona taka niedowage miała. Z reszta lepiej niech zostanie taka mała. Miała złamaną łape jak ja wzieliśy w samym stawie więc jak będzie lżejsza to lepiej jej na tą łapke bedzie. A jak ludzie reaguja na waszego potworka?

Gość daj sobieeee
A różnie...niektórzy bardzo przychylnie, ale niedawno jak mąz był w lesie i spotkał rodzinkę z jakimś 5-6 latkiem, który spytał tatę " a to ten pies morderca?" A mój mąż mówi - tak i uważaj bo dzisiaj nie jadł śniadania. Wkurza takie podejście jak najwięcej zaczepiają i ujadają małe psy.