Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż z krakowa

czy warto sprobowac z inna?

Polecane posty

Gość ja tylko
uciekam za niebiesko - zieloną ... ;-) może ją dogonię ... :-P bawcie się

Gość żona męża z krakowa
nie, nie prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! serio kurde, zdaje sobie sprawę, że nie wierzycie, ale na pewno jest sposób żeby to udowodnić!!

Gość żona męża z krakowa
sorki kochanie, że popsułam Ci temat :( widzisz, chciałam dobrze, a tu zonk!!!!! może wstawimy nasze zdjęcie to uwierzą?? ;)

Gość żona męża z krakowa
a dziwisz się, że nie wierzą :( skoro pełno tu forumowiczów podszywających się pod kogoś i wymyślających jakieś dziwne tematy!!!!

Gość żona męża z krakowa
racja wtedy byłby czworokąt, nie wyraziłam się zbyt jasno ;)

Jedno i krótkie:-( Nie nie dziwie się ale chyba prowo bym aż tak nie brnął. Ty pracuj żebyś o normalnej porze do domu wróciła:-P

Gość żona męża z krakowa
oki, to do wieczorka :) pa

Gość kaliban! kaliban! ...
"seks bez miłości niczego nie daje--- i dlatego jest tyle par spotykających się tylko po to?" - no jak nie mają nikogo ukochanego to z braku laku mogą sie spotykać dla zastępstwa "Nie obchodzi mnie jak będzie z inną nie możecie tego pojąć!" - nie,bo właśnie CIe obchodzi,w końcu chcesz sprawdzić jak to jest z inną wiec jak CIe nie obchodzi jak obchodzi? "Z inną kobietą jest inaczej dlatego bzykam na boku bo nie wystarczy mi raz na miesiąc pod kołderką Jakby tego było mało żona nie lubi anala i nie potrafi zrobić loda!" - no dobrze ale ty masz chociaż jakis konkretny powód z winy żony...

Nie obchodzi mnie czy będzie dobrze czy źle chce seksu z inną dla samego seksu z inną dla spróbowania. Nie lubię się powtarzać a muszę.

kurde,dalam sie wkręcic w prowo :O nie wierze ze to nie prowo bo niby po co mielibyscie udowadniac jakims kretynom z glupiego forum ze piszecie (piszesz) prawdę chyba o cos innego tutaj chodziło

coś mi właśnie to nie bardzo pasowało,że niby taki porządny,z żoną super hiper a jednak chce iść na bok ale wcale nie potrzebuje wiedzieć jak z innną by było ale jednak potrzebuje wiedzieć taki szczery że przyznaje sie do takich pragnień i jeszcze inne rzeczy

no to nie wierz bo to nie prowo!!!:O Ile razy mam to powtarzac??? Wiadomo,że nikt by się nie przyznał Koorva pierwszy prawdziwy temat założyłem a wszyscy,że prowo:O Aż tak niewiarygodne to, to nie jest

nie jest,bo powinien z żoną sie dotrzeć a jak nie to rozejść i wtedy szukać nowej ale przynajmniej to jest jakaś bardziej zrozumiała sytuacja i żona nawet mogła sie spodziewać że jak nie zadba o potrzeby męza zrobi to za nią inna mniej żal mi tych zdradzonych kobiet które przez swoją oziębłość same sie o to prosiły

no brawo,pierwszy prawdziwy temat :D a które to były nie prawdziwe? jakim trzeba być zjebusem żeby być dorosłym facetem i wymyślać fałszywe tematy dla zabawy? myslalam ze w to sie bawią tylko dzieci albo osoby psychiczne

Koorva ale się czepiać zaczęłaś prawdziwy w sensie poważny moim zdaniem temat a nie typu jest ktoś z krakowa czy ile mieliście lat jak dostaliście chomika

nie dziw się,bo prawdziwy a poważny to jest jednak różnica i to normalne że zrozumiałam to tak a nie inaczej.

ok,źle napisłem ale ja wiem czemu się tak dziwicie,ciężko Wam zrozumieć,że można sie tak z kimś rozumieć. Bo jak czytam na kafe,że ktoś nie wie jak powiedzieć to czy tamto partnerowi to nie wiem na czym te związki się opierają.

Gość klsksjdds
a my nie wiemy o coci chodzi . skoro jest ci dobrze to czego chcesz właściwie ? to tak jakbyś jeździł tylko jednym samochodem , i był z niego bardzo zadowolony , ale chcesz się rzejechać innym bo nigdy nie jeździłęś , czego byśsię spodziewał ? że koła będą się inaczej kręcic? że silnik będdziewydawał inny dzwięk ? że na trójce dojdziesz o 5 kilometrów więcej niż w tamtym ?

Gość ninka m
Mężu z Krakowa, związki opierają się na tym, że większość facetów nie chce świadomie ranić drugiej osoby. Nawet jeśli jest idealne partnerstwo i porozumienie, i podobne do Twoich dylematy. To , że Ty masz tak wyrozumiała partnerkę, że za chwile przyprowadzi Ci laskę do domu to naprawdę ewenement.

Gość ja tylko
to ja ci wytłumaczę łopatologicznie, dlaczego to prowo żebyś następnym razem lepiej innych wkręcał ;-) ni z gruchy, ni z pietruchy odzywa się twoja żona ty niby jej tego jeszcze nie pokazałeś, bo piszesz do niej "oooo, podczytujesz ... " i pytanie za sto punktów, jakie jest prawdopodobieństwo że twoja żona właśnie dziś (w pracy) wejdzie na kafe i znajdzie akurat ten temat ??? było miło, żegnam męża :-P

ja tylko nie uwierzycie,że to nie prowo widzę! Pokazałem temat wczoraj żonie więc jest prawdopodobieństwo,że dziś na temat spogląda zwłaszcza,że większość czasu spędza przy kompie ale nie muszę wiedzieć czy akurat w danej chwili. Przykro mi,iż uznajecie,że Was oszukałem ale nie zrobiłem tego, sam nie lubię się wypowiadać po czym dowiedzieć się,że to prowokacja więc tego nie robię. Do tematu wracając TAK!!! nie warto próbować jeżeli przez to ma rozpaść się związek zgadzam się z Wami. Jednak jeżeli nie ma to mieć żadnych konsekwencji to nie jest to już takie jasne. I po raz enty podziękuje za opinie tym wierzącym i tym nie wierzącym także, w końcu każdy wysilił trochę szarych komórek:D

Odpowiedź na temat. Jak robisz to z głową i chcesz się przekonać jak to jest to WARTO. Warto żyć w niewiedzy i się męczyć a na starość żałować? Warto spróbować, zawsze to jakieś nowe doświadczenie w życiu.

Gość ggjcfjf
naiwny jesteś jeśli wierzysz że nie będzie żadnych konsekwencji.I Twoja żona też jest naiwna. Napisz tu jak już będzie po wszystkim

o koorva ale zal. Jeszcze nigdy nie czytałam tak żałosnej prowokacji. Ale się dałam wkręcić..tragedia