Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antivia

"kolega" z podstawówki

Polecane posty

Gość antivia

Niedawno natknęłam sie na kolegę z podstawówki. Tzn. kolega może za dużo powiedziane, ostatni raz widzieliśmy się i rozmawialiśmy w 6 klasie podstawówki :D Chłopak co prawda nadal mieszka w bloku obok, od czasu do czasu widuję go w autobusie jadąc na uczelnie, ale szczerze mówiąc nawet nie wymieniamy ze sobą spojrzeń wprost. W sumie może to i moja wina, bo to jakaś tam nieśmiałość, która we mnie siedzi i lekkie zażenowanie tą sytuacją (bo w końcu jakby chciał to by do mnie zagadał, a co ja mam się śmiac jak głupi do sera czy co? ). Na początku boomu na portale społecznościowe, czyli kilka lat temu z rozpędu zaprosiłam go do znajomych, zaproszenie przyjął, ale nie był w stanie w ogóle skojarzyć mnie z tą małą grubą koleżanką z ławki na przodzie i że w życiu by mnie nie poznał. Fakt faktem bardzo się zmieniłam. No ale to taki nasz kontakt. Powiem szczerze- jakiś czas temu zaczął mi się podobac, ale biorąc pod uwagę naszych wspólnych znajomych z podstawówki, z którymi zauważyłam on się przyjaźni przez osatnie kilkanaście lat, a od których ja się odcięłam grubą kreską w zasadzie nie wiedziec czemu 12 lat temu, trochę boję się przed nim i innymi wygłupic, w sumie nawet nie wiem co mogłabym z tą sytuacją zrobic. Pewnie nie zrobię nic... A co Wy byście zrobili na moim miejscu?

Gość antivia
Cenna uwaga, ale za późno, nie ma co rozdziewiczac juz xD

Gość Zorganizuj
spotkanie klasowe, ludki lubią chodzić na takie imprezki. Ja tak zrobiłam i nie żałuję :)

Gość Kloeus
Wróć do podstawówki i poducz się tego i owego.