Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kłeszczyn

BĘDZIECIE CZYTAĆ MÓJ FOTOBLOGG?SEXI ZDJĘCIA GWARANTOWANE

Polecane posty

Gość mam kłeszczyn

tak sie zastanawiam na chooj czytac o oglądac zdjęcia przeciętnych żądnych zysku kamilek ew etc? jesli chcecie zrobie bloog jestem śliczna i sexowna moje wymiary 95/62/95 wyszperam wam sexy zestawy i poradze jak zrobić furrore a nie wyglądac modnie ale jak gówno jednoczesnie ludzie chcą oglądac sexowne laski i takie byc a nie jakieś paskudy

Gość broo
moje wymiary to 18/20

Gość mam kłeszczyn
przeciez te dziełchy kamilka min wygląda jak strach na wróble a te jej workowate ciuchy to się nadaja i wogóle gdzie jej cycki??no dobra nie każda ob darzyła natura ale sa pushupy i różne wkładki sylikonowe

Gość mam kłeszczyn
sama chce bloga gdzie ktoś wygląda atrakcyjnie i sexownie ale nie tanio i wulgarnie przeciez to gówno co jest na tych blogach jest asexualne kto by sie w to ubrał??? jaki facet na to poleci??przecież kreatorzy mody to geje i maja gdzies kobiece ciała tylko szukaja modelek o chłopięcych sylwetkach bez kobiecych kształtów chcę sie ubrać tak by czuć sie atrakcyjną ,sexowną ,świadoma siebie i swoich atutów kobietą chce czuć sie pożądana i podziwiana a nie wyjść w jakiejś szmacie i męskich buciorach z koszem na głowie co to kurwa ma być?

Gość maniooo ciekawskiii =)
a ja nie chcę chcę takiego bloga, gdzie mogę zobaczyć prowincjonalną gęś z zawyżoną samooceną i kompletnym brakiem gustu to mnie interesuje, nie jakieś dobrze ubrane i atrakcyjne dziewczyny takich jest dużo natomiast takich jak Kamila ze starego bloga, wcale nie tak wiele

Gość dxtoamas
oczywiście manio ciekawski to kamila haha nie znam mężczyzny który by chciał oglądać takiego paszczaka w szmatach z kontenera